Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 17:14

Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης: «Scripta manent κ. Αθανασόπουλε»

Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης: «Scripta manent κ. Αθανασόπουλε»

“ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ” 
Για μια ακόμα φορά  ο κ. Αθανασόπουλος χρησιμοποιεί το λαϊκισμό σε μια προσπάθεια να διχάσει τους πολίτες της Μεσσήνης και να επωφεληθεί ψηφοθηρικά.
Διαίρει και βασίλευε.
Τεχνικές τέτοιου πολιτικού επιπέδου χρησιμοποιούνται ώστε να ικανοποιήσουν μόνο το ακροατήριο του κ. Αθανασόπουλου, ο οποίος βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα επιχειρεί να σπιλώσει τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο προσωπικά, κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις και τετελεσμένα...

Ο Δήμαρχος  Μεσσήνης κ. Τσώνης λειτουργούσε και λειτουργεί πάντα  με γνώμονα την ανάπτυξη της Μεσσήνης και το συμφέρον των πολιτών με συγκεκριμένη και πάγια θέση όλα αυτά τα χρόνια.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι οι δηλώσεις του κ. Αθανασόπουλου αποτελούν κατάφορη συκοφαντία με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών και το διχασμό.

Ο κ. Τσώνης δε θα δεχτεί μεθοδεύσεις, τετελεσμένα και αποφάσεις που εναντιώνονται στη θέληση των πολιτών.

Ταυτόχρονα, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Αθανασόπουλο ότι ο Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδες, είχε πραγματοποιήσει ανάλογη επίσκεψη στο Δημαρχείο της Μεσσήνης και στις 2/11/2018, παρουσία και του τότε επικεφαλής της παράταξής του κ. Αναστασόπουλου.

Στη συγκεκριμένη επίσκεψη ο κ. Δέδες είχε δηλώσει ότι το έργο αφορά την υφιστάμενη χάραξη και τη βελτίωση ουσιαστικά  του υπάρχοντος δρόμου εξηγώντας κυρίως το χρηματοδοτικό πλαίσιο.

Ο χρόνος διαβούλευσης θα βοηθήσει ώστε να πέσουν οι μάσκες και να αναγκαστούν όλοι να τοποθετηθούν πάνω στη συγκεκριμένη μελέτη ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες.

Οι μυστικές και παρασκηνιακές συναλλαγές αποτελούν κατάπτυστες ενέργειες που οραματίζονται κάποιοι προκειμένου  να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και δεν αφορούν το Δήμο Μεσσήνης”.

 

*Απάντηση σε ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου, Γιώργου Αθανασόπουλου, σχετικά με τις εξελίξεις για το δρόμο Καλαμάτας-Μεσσήνης-Ριζόμυλου