Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 21:32

Γιάννης Μούντανος: Γιατί με την Λαϊκή Συσπείρωση

Γιάννης Μούντανος: Γιατί με την Λαϊκή Συσπείρωση

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόταση του Δημήτρη του Οικονομάκου για την θέση του υποψήφιου Δημοτικού συμβούλου έχω να συμπληρώσω τα εξής:...

Ενταγμένος πάντοτε στην Αριστερά, υπήρξα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, από τον οποίο αποχώρησα με δημόσια γραπτή δήλωση μετά την προκήρυξη του Δημοψηφίσματος του 2015. Έχοντας δηλώσει πάντοτε ταγμένος στην αριστερά, από τα μαθητικά μου χρόνια, υπήρξα μέλος του Ρήγα Φεραίου, του ΚΚΕ εσωτερικού και στην συνέχεια της Β' Πανελλαδικής. Υπήρξα επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, μέλος του ΔΣ του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης του οποίου διατελώ αντιπρόεδρος.

Στις παρούσες συνθήκες και εν όψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης αποφάσισα να ενταχθώ σε αυτήν πιστεύοντας ότι είναι η μόνη δύναμη μέσα από την οποία μπορώ να παλέψω για τα δικαιώματα και τις ελπίδες του λαού μας απέναντι στις επιλογές των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων στις οποίες πια κατατάσσεται και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την γνώμη μου.

 

Γιάννης Μούντανος