Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 17:26

Σπύρος Χανδρινός: Επικοινωνιακές φωτοβολίδες

Σπύρος Χανδρινός: Επικοινωνιακές φωτοβολίδες

Επιτομή της μικροπολιτικής, του παλαιοκομματισμού και του λαϊκισμού αποτελεί η συνεχιζόμενη προβολή του δημάρχου και των μελών της δημοτικής αρχής για το έργο της ανάπλασης στην οδό Ψαρών!

 

Καθημερινές  αυτοψίες, δηλώσεις στα ΜΜΕ και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα για το αυτονόητο.

Όταν ξεκινάει ένα έργο και ιδιαίτερα ένα έργο μικρής σχετικά περιπλοκότητας, ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να τηρεί τα χρονοδιαγράμματα και να υλοποιεί τις συγκεκριμένες μελέτες που έχουν δημοπρατηθεί και οι αρμόδιες υπηρεσίες να επιβλέπουν τις εργασίες.

Μήπως η δημοτική αρχή προσπαθεί να καθησυχάσει τους ανήσυχους κατοίκους που δεν την εμπιστεύονται πλέον σε ότι αφορά την ολοκλήρωση των τεχνικών έργων;

Μήπως είναι κανόνας πλέον οι καθυστερήσεις, οι παρατάσεις, οι συμπληρωματικές συμβάσεις και οι διακοπές των εργασιών στα έργα του Δήμου Καλαμάτας;

Απ’ ότι φαίνεται ο πήχης έχει μπει πολύ χαμηλά, τόσο που θα πρέπει να θεωρούμε  «σπουδαίο» ότι ένα έργο που μόλις ξεκίνησε δεν έχει ακόμα σταματήσει (!).

Επιτέλους, ο κύριος δήμαρχος και οι συνεργάτες του οφείλουν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους με υπευθυνότητα, χωρίς επικοινωνιακές φωτοβολίδες.

 

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΚΑΛΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ,

Σπύρος Χανδρινός