Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 00:03

Σχόλιο για την Κόκκινη Νύχτα: Και αυτοί… ψωνίζονται!

Σχόλιο για την Κόκκινη Νύχτα: Και αυτοί… ψωνίζονται!

Του Ελευθερόκοκκου*
Στις 27 Φεβρουαρίου, εν μέσω καρναβαλιού, θα διοργανωθεί σε μια πόλη μια νύχτα όπου θα ονομαστεί κόκκινη και όλα θα είναι χαρούμενα και ξέγνοιαστα. Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα. Ο κόσμος θα μπορεί να ψωνίσει εκείνη την νύχτα σε καλύτερες τιμές μέσα σε ένα γιορταστικό περιβάλλον…

Τα πολυκαταστήματα θα στέλνουν sms, μέσα στην άγρια νύχτα στα κινητά των κατοίκων της πόλης για να ενημερώσουν ότι κάποια τηλεόραση πλάσμα ή κάποιο μίξερ θα είναι σε προσφορά για μισή ώρα μεταξύ 2.00 και 2.30 την νύχτα. Πλήθος πυτζαμοφόρων θα κατακλείσουν το κατάστημα, που δεν θα ξέρεις αν θα είναι καρναβαλιστές ή υπνοβάτες.
Συγχρόνως στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης θα υπάρχουν μουσικά συγκροτήματα που θα διασκεδάζουν τους ταλαιπωρημένους καταναλωτές.
Επίσης, στην κεντρική πλατεία της πόλης θα βρίσκονται χιλιάδες χορευτές από πολλές ελληνικές πόλεις. Εκείνο το βράδυ θα προσπαθήσουν να μπουν στο βιβλίο γκίνες χορεύοντας τον λατινοαμερικάνικο χορό Bachata.
Αυτή η χαρούμενη πόλη δεν είναι το Ρίο Ντε Τζανέιρο εν καιρώ καρναβαλιού, αλλά η Καλαμάτα.
Όλα βαίνουν καλώς στη χώρα των λωτοφάγων… αλλά δυστυχώς η βία είναι παντού… όσο και αν κάποιοι θέλουν να κλείνουν τα μάτια. Οι φιέστες δεν μπορούν να κρύψουν τη βία.
Οι λωτοφάγοι αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσουν.

*Από Anarchy press