Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 20:11

Και νέα χασισοφυτεία βρήκε η Δίωξη Ναρκωτικών, αυτή τη φορά στη Νέδουσα

Και νέα χασισοφυτεία βρήκε η Δίωξη Ναρκωτικών, αυτή τη φορά στη Νέδουσα

ΤΑΫΓΕΤΟΣ

Μια ακόμη χασισοφυτεία, χωρίς όμως τους καλλιεργητές, εντόπισε η δίωξη ναρκωτικών Καλαμάτας, αυτή τη φορά στη Νέδουσα του Ταϋγέτου. Πρόκειται για 103 δενδρύλλια, ύψους από 30 έως 200 εκατοστά…

«Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε σήμερα (1.8.2016) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, επιχείρηση και εξερεύνηση σε δασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας», σημειώνεται στο αστυνομικό δελτίο, το οποίο συνεχίζεται ως εξής: «Κατά την εξερεύνηση, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος και κατάλληλα εκχερσωμένος χώρος, στον οποίο καλλιεργούνταν -103- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 εκατοστά έως 200 εκατοστά περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας».