Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 16:37

Σύσκεψη με τον υπαρχηγό της Αστυνομίας για την αστυνόμευση στα Φιλιατρά

Σύσκεψη με τον υπαρχηγό της Αστυνομίας για την αστυνόμευση στα Φιλιατρά

ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ 
Ομάδα πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας θα βρίσκεται μόνιμα στα Φιλιατρά, όπου θα δοκιμαστεί επίσης ο θεσμός του αστυνομικού πόλης. Αυτό συμφωνήθηκε σήμερα σε σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτης, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, που συμμετείχε σε αυτή, όπως επίσης συμμετείχε ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας…

Ειδικότερα, σε σχετικό δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του Πέτρου Κωνσταντινέα, σημειώνονται τα εξής: «Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Δ. Αναγνωστάκη, του Υπαρχηγού της ΕΛ. ΑΣ. κ. Ι. Διαμαντόπουλου, του Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Π. Κωνσταντινέα, του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελα συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου και τοπικών στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εξεύρεσης επιπρόσθετης ενίσχυσης στο πρόβλημα αστυνόμευσης της πόλης των Φιλιατρών. Στη συνάντηση, η οποία ήταν σε πολύ θετικό κλίμα, αποφασίστηκε η μόνιμη και αδιάκοπη παρουσία ομάδας ΟΠΚΕ στην πόλη και η ανάπτυξη του θεσμού του αστυνομικού πόλεως ο οποίος θα στεγάζεται σε χώρο που θα προτείνει ο κ. Κατσίβελας.
Τέλος, τέθηκε υπό εξέταση η δυνατότητα μόνιμης μεταφοράς-εγκατάστασης αστυνομικής δομής στη πόλη των Φιλιατρών στο άμεσο μέλλον. Οι προσπάθειες από πλευράς μας για να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες των Φιλιατρών και μόνο αποτελεί το κύριο μέλημά μας».