Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 19:34

Τέσσερα κιλά χασίς, φυτά, σπόροι, όπλο κοντά στους Γαργαλιάνους…

Τέσσερα κιλά χασίς, φυτά, σπόροι, όπλο κοντά στους Γαργαλιάνους…

ΑΠΟ 62ΧΡΟΝΟ 
Χασίς ποσότητας 4,3 κιλών, δέκα φυτά κάνναβης, 4,2 γραμμάρια σπόροι κάνναβης, παράνομο κυνηγετικό όπλο με 25 φυσίγγια, ασύρματους και αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης. Αυτά βρήκε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας στο σπίτι και σε οίκημα αγροκτήματος 62χρονου, στο Λιβάρτζι των Γαργαλιάνων. Ο 62χρονος έχει συλληφθεί και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα…

Όπως σημειώνεται στο σχετικό αστυνομικό δελτίο, «συνελήφθη, σήμερα (7.2.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 62χρονος ημεδαπός. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σήμερα (7.2.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, εντόπισαν τον 62χρονο, όπου στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -4,4- γραμμαρίων.
Ο 62χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας».