Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 17:12

Ενημέρωση των παπάδων για την εγκηματικότητα-παραβατικότητα

Ενημέρωση των παπάδων για την εγκηματικότητα-παραβατικότητα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Τους παπάδες της Μητρόπολης Μεσσηνίας ενημέρωσε σήμερα ο διευθυντής αστυνομίας Μεσσηνίας, Παναγιώτης Πούπουλας, για την πρόληψη της εγκληματικότητας-παραβατικότητας. Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο Ιερατικής Σύναξης που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μητρόπολης και τη συζήτηση άλλων διοικητικών και διαχειριστικών θεμάτων των ναών κ.λπ…

Στη σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης Μεσσηνίας αναφέρονται τα εξής: «Η ετήσια Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Ιανουαρίου 2018, στο Κέντρο Νεότητας της Μητροπόλεως, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Η Σύναξη ξεκίνησε με την ευλόγηση της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κληρικών από το Μητροπολίτη.

Ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε στους Ιερείς καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό στη διακονία τους και τις οικογένειές τους.

Ακολούθησε ομιλία, από τον Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Πούπουζα με θέμα: "Εγκληματικότητα - Παραβατικότητα στην καθημερινότητά μας". Ο κ. Πούπουζας με λόγο μεστό και κατανοητό ανέλυσε το θέμα και παρείχε συμβουλές προφύλαξης και αντιμετώπισης, διαφόρων παραβατικών περιστατικών.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα διοικητικά και διαχειριστικά των Ιερών Ναών, Μονών καί Προσκυνημάτων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Η Σύναξη περατώθηκε με την ανταλλαγή απόψεων σε διάφορα θέματα».