Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:37

Ευρήματα πιθανής παρακολούθησης των συνομιλιών της Ελένης Αλειφέρη

Ευρήματα πιθανής παρακολούθησης των συνομιλιών της Ελένης Αλειφέρη

ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Με ευρήματα που έχουν σταλεί σε εργαστήρια της Αστυνομίας αποχώρησαν οι αστυνομικοί από το Διοικητήριο και το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, μετά την εισαγγελική παραγγελία για την πραγματοποίηση αστυνομικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η αντιπεριφερειάρχης είχε πέσει θύμα παράνομης παρακολούθησης. Σε δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας σημείωσε ότι θα υπάρξει ενημέρωση μόλις φτάσουν οι απαντήσεις των εργαστηρίων σχετικά με τα ευρήματα που βρήκαν οι αστυνομικοί…

Ειδικότερα, σε δήλωσή της η Ελένη Αλειφέρη σημείωσε: «Ενεργήθηκε έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο γραφείο μου υπάρχει διαρροή, υποκλοπή  συνομιλιών, παρακολούθηση των συνομιλιών του γραφείου μου.

Ό,τι ευρήματα υπάρχουν έχουν κατασχεθεί και αναμένουμε από τα εργαστήρια και τις εισαγγελικές αρχές τα αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει και διερευνάται είναι να διασφαλιστεί το σύνολο της λειτουργίας της διοίκησης. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, ό,τι ενημέρωση θα έχουμε θα σας ενημερώσουμε. Δηλαδή όταν θα έρθουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια σχετικά με τα ευρήματα θα σας ενημερώσω».