Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 19:29

Υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων στο διαδίκτυο με 73χρονο στην Καλαμάτα

Υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων στο διαδίκτυο με 73χρονο στην Καλαμάτα

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ 
Ανακοινώθηκε σήμερα, 1η Ιούλη 2019, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, η σύλληψη 73χρονου στις 27 Ιούνη, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί στον ανακριτή, αφού προηγουμένως είχε απολογηθεί στον εισαγγελέα και εν συνεχεία αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...

Σύμφωνα με το σχετικό αστυνομικό δελτίο, “συνελήφθη την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 73χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων. 

Ειδικότερα, την 27.6.2019 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 73χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος περιείχε φωτογραφικό-βιντεοληπτικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή”.