Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 20:22

Έπαιζαν πόκερ αλλά όχι παράνομα

Έπαιζαν πόκερ αλλά όχι παράνομα

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΗ 
Νέες συλλήψεις έγιναν, το βράδυ της Τετάρτης, από την Ασφάλεια Καλαμάτας, ατόμων που έπαιζαν «Τέξας Πόκερ Χόλντεμ» σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης, όμως και πάλι το αυτόφωρο έβγαλε αθωωτική απόφαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες είναι μέλη Σωματείου που έχει συσταθεί για τη διεξαγωγή τέτοιων παιχνιδιών. Μάλιστα, το καταστατικό έχει εγκριθεί από το Πρωτοδικείο. Υπόθεση «καρμπόν» είχαμε και πριν από δέκα ημέρες περίπου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποίησαν έλεγχο στην καφετέρια, που βρίσκεται στην οδό Νέδοντος, όπου 22 άτομα έπαιζαν το παιχνίδι «Τέξας Πόκερ Χόλντεμ». Συνελήφθησαν όλοι, μαζί με δύο υπαλλήλους που, κατά την αστυνομία, διευκόλυναν στη διεξαγωγή του παιχνιδιού, καθώς και ο 30χρονος ιδιοκτήτης του μαγαζιού.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατασχέθηκαν μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αντιτίμων, χαρτιά, αλλά και σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.
Ωστόσο, οι συλληφθέντες υποστήριξαν, το μεσημέρι στο δικαστήριο, ότι έπαιζαν χωρίς χρήματα, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για μέλη Σωματείου που διοργανώνει τουρνουά ψυχαγωγικού χαρακτήρα με βραβείο ένα κύπελλο.