Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 12:11

Δικογραφία σε βάρος 16χρονου που φέρεται ότι αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι για να διαρρήξει σπίτι

Δικογραφία σε βάρος 16χρονου που φέρεται ότι αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι για να διαρρήξει σπίτι

Στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Μεσσηνία τις προηγούμενες ημέρες εξιχνιάστηκε υπόθεση, σύμφωνα με την οποία στις 16 Σεπτέμβρη 2020 ένας 16χρονος αναρριχήθηκε από την υδρορροή στο μπαλκόνι 1ου ορόφου πολυκατοικίας της Καλαμάτας με σκοπό να κάνει διάρρηξη. Η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή όμως ο δράστης έγινε αντιληπτός πριν μπει στο διαμέρισμα και διέφυγε με τον ίδιο τρόπο που ανέβηκε στο μπαλκόνι...

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώθηκε συγκεκριμένα ότι “εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 16.9.2020, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής”.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Μεσσηνία συνελήφθηκαν τρία άτομα για ναρκωτικά, τρία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, εφτά άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καθώς και οχτώ αλλοδαποί “οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους”.

Κατά τις ίδιες επιχειρήσεις κατασχέθηκαν στη Μεσσηνία μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.