Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 16:15

Ο αγαπημένος των παιδιών και των μεγάλων Χρήστος Δημόπουλος στο 10ο Δημοτικό Σχολείο

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ
Ο Χρήστος Δημόπουλος, συγγραφέας και παρουσιαστής της εκπομπής «Ουράνιο Τόξο», ο άνθρωπος που αγαπούν τα παιδιά και οι μεγάλοι για τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να επικοινωνήσει με τους παιδικούς χαρακτήρες, θα βρίσκεται την Τετάρτη το πρωί στη Βιβλιοθήκη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας και θα μιλήσει σε εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση. Πρόκειται για μια από τις πολλές εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει το Σχολείο, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης περιόδου…

Ειδικότερα, το πρόγραμμα του 10ου Δημοτικού Σχολείου για την περίοδο των εορτών έχει ως εξής:

Από αύριο, Τρίτη, μέχρι τις 19 Δεκέμβρη, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων, που θα προσφερθούν σε οικογένειες παιδιών που έχουν ανάγκη, στα παιδιά χωριά SOS, στο Κοινωνικό Ιατρείο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Την Τετάρτη στις δέκα το πρωί θα γίνει η εκδήλωση στη Βιβλιοθήκη με τον Χρήστο Δημόπουλο.

Την ίδια ημέρα, στις εφτά το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση, με τίτλο «Ο παπουτσής και τα ξωτικά», με τη συμμετοχή μαθητών του Μουσικού Σχολείου.

Την άλλη εβδομάδα, την Τρίτη 19 Δεκέμβρη και την Πέμπτη 21, θα γίνουν η χριστουγεννιάτικες γιορτές της Β’ Τάξης του σχολείου και της Α’ Τάξης αντίστοιχα, στις έξι το απόγευμα.

Επίσης μαθητές του σχολείου θα ψάλουν τα κάλαντα, την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στο Γηροκομείο, στο Παπαδοπούλειο Οίκο Φιλοξενίας, στην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ακόμη από τις 18 έως τις 21 Δεκέμβρη θα λειτουργήσει στο σχολείο Εορταστική Αγορά, με ευθύνη του Συλλόγου Γονέων και με κατασκευές που επιμελήθηκαν γονείς και μαθητές.  Θα συμμετέχει και η Σχολική Βιβλιοθήκη, με κατασκευές και έκθεση βιβλίου, ενώ για την ενίσχυση της Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, με δώρο ένα τάμπλετ.