Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 15:57

Εκδήλωση ενημέρωση για την αποτροπή αρπαγής λαϊκής περιουσίας με πλειστηριασμούς

Εκδήλωση ενημέρωση για την αποτροπή αρπαγής λαϊκής περιουσίας με πλειστηριασμούς

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ REX ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Με ομιλητές που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο των πλειστηριασμών και της αποτροπής πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας θα πραγματοποιηθεί απόψε, Δευτέρα, στις εφτά, στο ξενοδοχείο της Καλαμάτας «REX», σχετική εκδήλωση από την Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει και η Συλλογικότητα «Δρόμος Ανοιχτός Καλαμάτας»…

«Κυβέρνηση και Τρόικα επιχειρούν με κάθε τρόπο να ξεκινήσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας στις 29 Νοεμβρίου», τονίζει στη σχετική πρόσκληση η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα, που σημειώνει ότι το θέμα της εκδήλωσης-συζήτησης είναι «Να μην επιτρέψουμε να αρπάξει η τρόικα τη λαϊκή περιουσία».

Θα μιλήσουν η Ντίνα Κοέδρου από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών του Δήμου Ιλίου, ο Τάσος Κώνστας, νομικός και ο Τάσος Μαυρόπουλος, μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Αττικής κατά των πλειστηριασμών. Θα συντονίσει ο Κώστας Κρόμπας, δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας.

Τα αιτήματα, τονίζει η Επιτροπή, είναι: «Όχι στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας - Όχι στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας - Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό».

Στο δικό της κάλεσμά η Συλλογικότητα «Δρόμος Ανοιχτός Καλαμάτας» σημειώνει ότι «είναι καιρός να ενημερωθούμε από ανθρώπους του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Είναι καιρός να μάθουμε πως τα κατάφεραν, τόσα χρόνια τώρα, να αποτρέπουν τους πλειστηριασμούς σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

Πόσο ακόμα θα ανεχτούμε την Τρόικα και τις Τράπεζες να αρπάζουν τις Λαϊκές περιουσίες και τον Ντάισεμπλουμ να δηλώνει ότι ‘’Οι Τράπεζες σώθηκαν με τα χρήματα των φορολογουμένων και με λάθος τρόπο’’;».