Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 10:51

Κάδος στο Μάνεσι πεταμένος σε γκρεμό με μπάζα! - Ο Δήμος Μεσσήνης θα παρέμβει;

Κάδος στο Μάνεσι πεταμένος σε γκρεμό με μπάζα! - Ο Δήμος Μεσσήνης θα παρέμβει;

Μήπως έφτασε επιτέλους η ώρα να παρέμβει ο Δήμος Μεσσήνης και να επιβάλει την τάξη στο Μάνεσι, το υπέροχο χωριό του πρώην Δήμου Αριστομένους, σε ό,τι αφορά τη χωροθέτηση των κάδων; Ένας από τους κάδους του χωριού βρίσκεται πεταμένος σε γκρεμό με μπάζα, επειδή σε κάποιους δεν άρεσε η θέση στην οποία είχε τοποθετηθεί!

Ο κάδος λοιπόν βρισκόταν σε σημείο της οδού προς το Δημοτικό Σχολείο του Μάνεσι. Ήταν εκεί για χρόνια, όμως όταν άλλαξε η κοινοτική αρχή του χωριού κάποιοι, θεωρώντας ότι δεν θα υποστούν συνέπειες, τον πέταξαν στον γκρεμό με τα μπάζα. Περίοικοι τον ανέσυραν, τον έφεραν ξανά στη θέση του, αλλά μετά ξαναβρέθηκε στο γκρεμό με τα μπάζα και είναι ακόμη εκεί!

Ο Δήμος Μεσσήνης αποδέχεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Είναι βέβαιο ότι εάν δεν επέμβει τότε και άλλοι, που δεν θέλουν κάδους έξω από τα σπίτια τους, μπορεί να κάνουν το ίδιο. Και βέβαια δεν μπορεί ο Δήμος να επιτρέπει κάδοι, που αγοράζονται με τα χρήματα των δημοτών, να καταλήγουν σε γκρεμούς και εκείνος να κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα. 

Αναμένουμε λοιπόν το Δήμο αν, πότε και πως θα επέμβει.

Στ.Μ.