Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 01:09

Επίσκεψη του δημάρχου στο Κέντρο Υγείας και το Νοσοκομείο για ενημέρωση και για ευχές

Επίσκεψη του δημάρχου στο Κέντρο Υγείας και το Νοσοκομείο για ενημέρωση και για ευχές

Το Κέντρο Υγείας και το Νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, όπου είχε ενημερωτικές συναντήσεις με τους επικεφαλής των δύο υγειονομικών δομών, τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Παναγιώτη Κατσαφάδο και τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Αλειφέρη, ενώ έδωσε τις ευχές του για το νέο χρόνο…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμος Καλαμάτας σημειώνει ότι “ο δήμαρχος ενημερώθηκε από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Αλειφέρη και τον Διευθυντή του Κ.Υ. Παναγιώτη Κατσαφάδο για την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας και αντάλλαξε ευχές με το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό των δομών.

«Η Υγεία αποτελεί το υπέρτατο κοινωνικό αγαθό και σε περιόδους δύσκολες, οι δομές της Υγείας καλούνται να ανταποκριθούν σε αυξημένες και σύνθετες ανάγκες», σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος συμπληρώνοντας ότι: «Ως Δήμος Καλαμάτας στηρίξαμε, στηρίζουμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε το νοσηλευτικό ίδρυμα και τον αγώνα που η διοικήτρια και όλο το προσωπικό κάνουν, όπως επίσης και το Κέντρο Υγείας και τις προσπάθειες του Διευθυντή και όλων των εργαζόμενων σ’ αυτό».