Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 12:53

Το Κέντρο Υγείας και τις ΤΟΜΥ Καλαμάτας επισκέφθηκε η Πιπίνα Κουμάντου

Η Πιπίνα Κουμάντου ανάμεσα στον διευθυντή και τον αναπληρωτή διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, Γιώργο Λαφαζάνο και Δημήτρη Μαστοράκη αντίστοιχα Η Πιπίνα Κουμάντου ανάμεσα στον διευθυντή και τον αναπληρωτή διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, Γιώργο Λαφαζάνο και Δημήτρη Μαστοράκη αντίστοιχα

Το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και τους χώρους που έχουν διατεθεί στο κτήριο για την προσωρινή στέγαση των τριών ΤΟΜΥ του Δήμου Καλαμάτας, επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος Πιπίνα Κουμάντου και είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους υπεύθυνους υγειονομικούς αλλά και το προσωπικό τους.

Το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, όπως και τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας του νομού μας, παρά τις όποιες ελλείψεις ακόμα έχουν, σήκωσαν με επιτυχία ένα πολύ μεγάλο βάρος της υγειονομικής κρίσης που περάσαμε με την πανδημία και η οποία ευτυχώς και επίσημα πλέον έλαβε τέλος.

Η υποψήφια βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικοί, αλλά και για τη λειτουργία των τριών ΤΟΜΥ, για τις οποίες στόχος είναι η μόνιμη στέγασή τους σε χώρους που θα καλύπτουν γεωγραφικά τρία διαφορετικά διαμερίσματα του Δήμου Καλαμάτας, ώστε να εξυπηρετούν τις πρωτοβάθμιες ανάγκες υγείας των κατοίκων γρήγορα και αποτελεσματικά.

«Εφόσον στις 21 Μαΐου ο λαός ανανεώσει την στήριξή του στη Νέα Δημοκρατία θα συνεχισθεί ένα μεγάλο σχέδιο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ΕΣΥ, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει μιλήσει για επανάσταση στο χώρο της Υγείας που θα έρθει τη νέα τετραετία, με εξορθολογισμό των Κέντρων Υγείας, με περαιτέρω αναβάθμιση των Νοσοκομείων και κυρίως με χιλιάδες προσλήψεις υγειονομικών. Από τους κεντρικότερους πυλώνες θα είναι το πρόγραμμα μαζικών προληπτικών εξετάσεων, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να υλοποιείται και έχει αποδώσει τα πρώτα θετικά στοιχεία», τόνισε η κα Κουμάντου».