Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 10:52

Μετά το …αλάτισμα έγινε και λιβάνισμα στο Δημαρχείο του Χατζή!...

Μετά το …αλάτισμα έγινε και λιβάνισμα στο Δημαρχείο του Χατζή!...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
Συνέχεια δόθηκε χθες το βράδυ, στο Δημοτικό  Συμβούλιο Μεσσήνης, στην υπόθεση του αλατίσματος, από άγνωστο ή άγνωστους, του Δημαρχείου στο Χατζή του Δήμου Μεσσήνης. Ότι τα γραφεία του Δημαρχείου βρέθηκαν αλατισμένα αποκάλυψε στην προηγούμενη συνεδρίαση του Σώματος ο δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης, σημειώνοντας μάλιστα ότι του είπαν από την περιοχή ότι πρόκειται για πράξη-μήνυμα εναντίον του, ότι πρέπει να φύγει. Χθες, η συνέχεια δόθηκε από την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χατζή, Αντωνία Βαμβακά, που ανέφερε ότι την επομένη της ημέρας που το Δημαρχείο βρέθηκε αλατισμένο επισκέφθηκε το κτίριο και βρήκε τις αίθουσες να είναι «τίγκα στο λιβάνι»!...

Το θέμα έβαλε αρχικά ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχος, Στάθης Αναστασόπουλος, που τόνισε ότι ο δήμαρχος οφείλει να ζητήσει συγνώμη από την Αντωνία Βαμβακά γιατί εμμέσως της καταλόγισε ευθύνες για περιστατικά που έχουν συμβεί στο Χατζή (διάρρηξη και αλάτισμα του Δημαρχείου, ανάρτηση απόφασης του δημάρχου στα καφενεία για τη μετακίνηση υπαλλήλου από το Χατζή στη Μεσσήνη).
Ο δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης, απάντησε ότι δεν κατηγόρησε κανένα, ότι ανέφερε τι έχει συμβεί στο Χατζή και επέμεινε ότι θα προσφύγει στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη για να διαλευκανθούν αυτά τα περιστατικά.
Η Αντωνία Βαμβακά από την πλευρά της κατηγόρησε το δήμαρχο ότι έχει δημιουργήσει προβλήματα στο Χατζή με τις μετακινήσεις προσωπικού και αντί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά αναγκάζει τον κόσμο να ασχολείται με βλακείες, όπως είπε χαρακτηριστικά, δηλαδή με το αλάτισμα του Δημαρχείου. Πρόσθεσε ότι την ημέρα που αλατίστηκαν τα γραφεία επισκέφθηκε το Δημαρχείο στο Χατζή ωστόσο η υπάλληλος δεν την ενημέρωσε σχετικά, ενώ είπε ότι πήγε και την επόμενη ημέρα και βρήκε τις αίθουσες «τίγκα στο λιβάνι». «Τη μια αλατίζουν, την άλλη με λιβανίζουν, ξεφτίλα», σχολίασε επίσης η πρόεδρος του Χατζή, προσθέτοντας ότι όχι μόνο συμφωνεί να πάει ο δήμαρχος στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη αλλά θα το κάνει και η ίδια, γιατί δεν δέχεται να αφήνονται σκιές εις βάρος της.
Στ.Μ.