Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 02:06

Στον Αριστομένη μιλάει το Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

Στον Αριστομένη μιλάει το Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

ΧΘΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ ΣΕ ΤΡΙΟΔΟ, ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ, ΛΑΜΠΑΙΝΑ 
Στο πλαίσιο της συνέχισης των περιοδειών του ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας”, θα κάνει στις οχτώ το βράδυ του Σαββάτου 19 Μάη 2019 προεκλογική ομιλία στον Αριστομένη…

Την Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος επισκέφθηκε τον Κεντρικό Λιμενάρχη, Αντώνιο Δουμάνη, και συζήτησαν “θέματα που αφορούν στα αλιευτικά καταφύγια Πεταλιδίου και Αγίου Ανδρέα, καθώς και στην αντιδιαβρωτική προστασία περιοχών του δήμου Μεσσήνης. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό στελέχωσης, ενώ τονίστηκε ότι θα επιδιωχθεί αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών μετά τις εκλογές για τον καλύτερο έλεγχο της περιοχής ευθύνης του Λιμεναρχείου.

Την Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος περιόδευσε σε Πιπερίτσα, Τρίοδο και Λάμπαινα, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Ο κ. Αθανασόπουλος αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, η βελτίωση των αγροτικών δρόμων, η κοινωνική φροντίδα είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων του κ. Αθανασόπουλου, που θα προωθήσει ως δημοτική αρχή. Επίσης, στην Τρίοδο αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του αεροδρομίου της Τριόδου ως πρότυπου κέντρου μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ επισήμανε και την αναγκαιότητα βελτίωσης της Επαρχιακής Οδού που διέρχεται από τις συγκεκριμένες κοινότητες.