Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 11:20

Άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία από το 2015

Άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία από το 2015

ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΣ
Για άνοδο του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, σε σύγκριση με τις εκλογές του 2015, κάνουν λόγο στον ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενοι στοιχεία του υπ. Εσωτερικών. Επισημαίνουν, μάλιστα, ότι πρόκειται για την μοναδική εκλογική περιφέρεια της επικράτειας, στην οποία η παράταξη σημείωση άνοδο κατά τις πρόσφατες εκλογές, συγχαίροντας για τούτο την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία…

Αναλυτικότερα, από τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν τα ακόλουθα:
«Η Μεσσηνία είναι η μοναδική εκλογική περιφέρεια της χώρας, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει άνοδο στο ποσοστό του σε σύγκριση με τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.
Συγκεκριμένα, στη Μεσσηνία ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε την Κυριακή των εκλογών 30,63% τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό του το 2015 ήταν 30,05%, εμφανίζοντας αύξηση της τάξης του 0,13%.
Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία είναι ιδιαίτερα περήφανη για την πανελλαδική αυτή επιτυχία, μία επιτυχία η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της σημαντικής δουλειάς που έχει γίνει στην περιοχή τα τελευταία χρόνια».

Επισυνάπτουν, μάλιστα, τον χάρτη της επικράτειας με τις εκλογικές περιφέρειες όπου ο ΣΥΡΙΖΑ εμφάνισε άνοδο από τον Σεπτέμβριο του 2015 καθως και την ανάρτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας, Αλέξη Χαρίτση, την επομένη των εκλογών.