Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 12:35

Τετάρτη και Πέμπτη η παραλαβή τροφίμων και βασικών υλικών από το Δημαρχείο Μεσσήνης

Τετάρτη και Πέμπτη η παραλαβή τροφίμων και βασικών υλικών από το Δημαρχείο Μεσσήνης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ

Από το Δημαρχείο Μεσσήνης θα γίνεται και αυτή τη φορά η διανομή τροφίμων και βασικών υλικών, του προγράμματος ΤΕΒΑ, στους ωφελούμενους, αύριο, Τετάρτη και την Πέμπτη, 14 και 15 Σεπτέμβρη...

«Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης, είναι:  είδη παντοπωλείου, τυριά, μαναβική και είδη βασικής υλικής συνδρομής» σημειώνει ο Δήμος Μεσσήνης και συνεχίζει: «Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για τον λόγο αυτό, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ, τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.), ή συμβολαιογραφικό  πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, τηλέφωνο: 2722360150».