Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 01:29

Στην Καλλιρρόη ο περιφερειάρχης - Σε δύο μήνες η λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων

Στην Καλλιρρόη ο περιφερειάρχης - Σε δύο μήνες η λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η δημιουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων και του χώρου υγειονομικής ταφής στην Καλλιρρόη, σημειώνει η περιφερειακή αρχή, αναφερόμενη στην επίσκεψη που πραγματοποίησε χθες, Τρίτη, ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας στα έργα. Επίσης η περιφερειακή αρχή αυτή τη φορά ανακοίνωσε ότι η μονάδα θα αρχίσει να δέχεται τα σκουπίδια όλων των Δήμων της Μεσσηνίας και δύο Δήμων της Αρκαδίας σε δύο μήνες περίπου…

Η περιφερειακή αρχή ανακοίνωσε συγκεκριμένα: “Αυτοψία στην περιοχή της Καλλιρρόης, στη Μεσσηνία, όπου κατασκευάζεται η 2η μονάδα στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διενήργησε το πρωί της Τρίτης 4 Οκτωβρίου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον εργοταξιάρχη, επισκέφθηκε διάφορα σημεία του έργου, το οποίο -όπως ενημερώθηκε σχετικά- προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς.

Η εκτίμηση που εκφράστηκε ήταν ότι περί τους δύο μήνες από τώρα η εν λόγω μονάδα θα έχει ολοκληρωθεί και πλέον θα είναι σε θέση να δεχθεί τα σκουπίδια των δήμων της Μεσσηνίας, καθώς και των Δήμων Μεγαλόπολης και Γορτυνίας από την Αρκαδία”.