Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 16:43

Φήμες για “μυστικό δείπνο” Κατσίβελα-Κατρίτση στην Τριφυλία με “μενού” τις δημοτικές εκλογές

Άκης Κατρίτσης, Παναγιώτης Κατσίβελας, Χάιδω Παναγιωτοπούλου Άκης Κατρίτσης, Παναγιώτης Κατσίβελας, Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Το εύφορο κλίμα της Τριφυλίας συντελεί στην πρωιμότητα… Αυτή τη φορά δεν μιλάμε μόνο για τα καρπούζια και τα άλλα προϊόντα αλλά και για την προεκλογική ατμόσφαιρα στο Δήμο Τριφυλίας, που αρχίζει και ωριμάζει ενώ σε άλλους Δήμους φαίνεται ότι μπορεί να έχουμε μέχρι και… οψίμηση! Στην Τριφυλία ο παράγοντας που ωθεί τις εξελίξεις λέγεται Χάιδω Παναγιωτοπούλου. Έχει ξεκινήσει δυναμικά, κάνει επαφές και αναδεικνύει ουσιαστικά και κρίσιμα ζητήματα. Ποιός ή ποιοι θα είναι όμως απέναντί της; Ο Άκης Κατρίτσης από τους Γαργαλιάνους έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, ενώ ακούγεται στην περιοχή ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν “μυστικό δείπνο” με μενού τις ….εκλογές, που θα γίνουν σε ένα χρόνο ακριβώς, ο Παναγιώτης Κατσίβελας με τον Άκη Κατρίτση…

Κατά τις εκτιμήσεις ο Παναγιώτης Κατσίβελας, πρώην δήμαρχος Τριφυλίας και ο Άκης Κατρίτσης, πρώην δήμαρχος του πρώην Δήμου Γαργαλιάνων, ετοιμάζουν συνεργασία για τις εκλογές. 

Φυσικά το Δήμο θα διεκδικήσει ξανά η ομάδα του δημάρχου, Γιώργου Λεβεντάκη, ενώ δεν θα μείνουν άπραγες οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς.

Στη δημοκρατία όλες οι φιλοδοξίες είναι ευπρόσδεκτες. Είναι όμως επίσης σημαντικό να αποφευχθεί μια πολυδιάσπαση που θα μπορούσε να επιτείνει καταστάσεις θεσμικής και ηθικής παρακμής και εκτροπής, που αποσβολωμένοι παρακολουθούμε μερικές φορές να σημειώνονται στην Τριφυλία.

Στ.Μ.