Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 10:35

Ο συνονόματος του δημάρχου, Γιώργος Αθανασόπουλος, τυχερός του 2023 στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Γιώργος Αθανασόπουλος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος τυχερός του 2023, Νίκος Φύκιρης πρόεδρος του Δ.Σ., Γιάννης Λάσκαρης, γραμματέας του Δ.Σ. Γιώργος Αθανασόπουλος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος τυχερός του 2023, Νίκος Φύκιρης πρόεδρος του Δ.Σ., Γιάννης Λάσκαρης, γραμματέας του Δ.Σ.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αθανασόπουλος είναι ο τυχερός του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης για το 2013, καθώς του έτυχε το φλουρί της πίτας του Σώματος, η τελετή κοπής της πίτας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης. 

Στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αθανασόπουλο, ο οποίος εκλέχτηκε με το συνδυασμό του πρώην δημάρχου Γιώργου Τσώνη, που επίσης έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξή του και θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος, δόθηκε ως δώρο από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκο Φύκιρη, ένα βιβλίο. 

Μετά την κοπή της πίτας ο δήμαρχος, Γιώργος Αθανασόπουλος και οι επικεφαλής των παρατάξεων, Τάσος Τσερπές, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος και Γιάννης Λάσκαρης, ευχήθηκαν το 2023 να είναι καλή χρονιά, ενώ όλοι έκαναν αναφορές στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και στο κλίμα ομαλότητας πOυ πρέπει να επικρατήσει.