Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 15:36

“Προσθήκη” Τράκα στην παράταξη του δημάρχου Μεσσήνης

“Προσθήκη” Τράκα στην παράταξη του δημάρχου Μεσσήνης

Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Τράκας, ο οποίος πάντως δεν εμφανίζεται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του πρώην δημάρχου, Γιώργου Τσώνη, ανακοίνωσε την προσχώρησή του στην παράταξη του νυν δημάρχου, Γιώργου Αθανασόπουλου…

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, μετά από συνάντησή του με τον δήμαρχο, κ. Αθανασόπουλο, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Τράκας, δήλωσε: «Η συμμετοχή μου στα κοινά έχει ως μοναδικό στόχο τη δημιουργική συμβολή μου στην επίλυση προβλημάτων, προκειμένου να γίνει η ζωή όλων μας ευκολότερη. Η αυτοδιοίκηση είναι χώρος διαλόγου και συγκλίσεων. Χρειάζεται να βρίσκουμε κοινά σημεία και να ενώνουμε δυνάμεις για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα καλύτερο αύριο.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος έδειξε ότι ξέρει να ακούει και να συνεργάζεται, να θέτει στόχους και να τους επιτυγχάνει, ασχολούμενος καθημερινά με τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα σε κάθε γωνιά του δήμου. Η συμπόρευση και η συστράτευση μαζί του, είναι μια αυτονόητη επιλογή για όποιον θέλει να βάλει ένα δημιουργικό λιθαράκι στον μέλλον αυτού του τόπου.

Ο Δήμος Μεσσήνης χρειάζεται όλες τις δημιουργικές φωνές και δυνάμεις και σε αυτό τον αγώνα δεν μπορώ να απουσιάζω».

Ο δήμαρχος Μεσσήνης από την πλευρά του σημείωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας όπως ο Ανδρέας Τράκας. Η παρουσία και η συμβολή του είναι βέβαιο ότι θα δυναμώσει την προσπάθειά μας. Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο και μας δυναμώνει το πάθος για προσφορά».