Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 18:23

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Αδαμόπουλου στο Δήμο Οιχαλίας

Ηλίας Σταυρόπουλος, Γιάννης Αδαμόπουλος Ηλίας Σταυρόπουλος, Γιάννης Αδαμόπουλος

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Αδαμόπουλου θα είναι στις εκλογές του Οκτωβρίου για το Δήμο Οιχαλίας ο Ηλίας Σταυρόπουλος, ελαιουργός, δημοτικός σύμβουλος που στις προηγούμενες εκλογές στήριξε τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Παπαδόπουλο…

Ο υποψήφιος δήμαρχος και πρώην δήμαρχος Είρας, Γιάννης Αδαμόπουλος, ανακοίνωσε: “Υποδεχόμαστε στην αυτοδιοικητική μας παράταξη ‘’ Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας ‘’ τον δημοτικό σύμβουλο , επιχειρηματία και έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος κο Ηλία Σταυρόπουλο. Είναι γνώστης των προβλημάτων αλλά και των λύσεων που δεν προχώρησε ο δήμος Οιχαλίας μέχρι σήμερα.  Ο κος Σταυρόπουλος είναι γεννημένος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ανδανίας, είναι παντρεμένος με την κ. Μούρτου Διονυσία και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα έχοντας δημιουργήσει μια πρότυπη και σύγχρονη μονάδα παραγωγής – επεξεργασίας – τυποποίησης ελαιολάδου για την ελληνική αγορά και με εξαγωγές σε Ευρώπη και Αμερική. 

Η παρουσία του στον συνδυασμό μας, εξασφαλίζει αμεσότητα στην διαπίστωση των προβλημάτων του δήμου Οιχαλίας αλλά και βιώσιμων λύσεων τους.  

Ο κος Ηλίας Σταυρόπουλος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Οιχαλίας”.