Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 00:47

Ακης Κατρίτσης: «Ενώνουμε δυνάμεις με τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Μουζακίου Δημήτρη Λίτσα»

Άκης Κατρίτσης, Δημήτρης Λϊτσας Άκης Κατρίτσης, Δημήτρης Λϊτσας

«Θέλουμε Δημοτικές Κοινότητες με αρμοδιότητες, πόρους, ρόλο και λόγο»

Υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Μουζακίου με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Τριφυλίας, Άκη Κατρίτση, “Τριφυλία Ενωμένοι”, θα είναι ο πρόεδρος του Μουζακίου, Δημήτρης Λίτσας. Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κατρίτσης τονίζει ότι η παράταξή του θα αποδώσει στις Δημοτικές Κοινότητες τις αρμοδιότητες, τους πόρους, το ρόλο και το λόγο που δικαιούνται στο πλαίσιο της αυτοδιοικητικής λειτουργίας και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων θα είναι πρόσωπα που η διοίκηση θα αντιμετωπίζει με σεβασμό…

Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης ανακοίνωσε: “Την Δημοτική Περίοδο που σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται οι Κοινότητες του Δήμου Τριφυλίας και ιδίως ο ορεινός όγκος βίωσαν εγκατάλειψη από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, ενώ τα Κοινοτικά Συμβούλια και οι Πρόεδροι Κοινοτήτων υφίστανται απαξίωση. Οι Πρόεδροι δεν καλούνται ούτε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν ζητούν τις προτάσεις τους και δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματά τους για έργα και Δημοτική δραστηριότητα στις Κοινότητες.

 

Ήρθε η ώρα στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ, όλοι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και δυνατοί, να βάλουμε τέλος στον Δημαρχοκεντρικό αυταρχισμό που ευτελίζει τις αρχές της Αυτοδιοίκησης.

 

Θέλουμε Δημοτικές Κοινότητες με αρμοδιότητες, πόρους, ρόλο και λόγο ο οποίος θα ακούγεται και θα γίνεται σεβαστός.

 

Θέλουμε Κοινοτικά Συμβούλια και Προέδρους με άποψη και διεκδικητικές θέσεις. Ενθαρρύνουμε το διάλογο, επιδιώκουμε την κατάθεση προτάσεων και ιδεών.

 

Πιστεύουμε στην ενότητα, στην ειλικρινή και έντιμη συνεργασία.

 

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα ότι ενώνουμε δυνάμεις με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου Δημήτρη Λίτσα ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» στο Συμβούλιο Δ.Κ. Μουζακίου.

 

Ο Δημήτρης Λίτσας του Θεοδώρου, ετών 42, είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Κωνσταντίνα Παπαφλέσσα με την οποία έχουν τρία παιδιά. Είναι επιχειρηματίας αγρότης, προπονητής ποδοσφαίρου – κάτοχος διπλώματος UEFA C. Εκλέγεται Πρόεδρος στην Κοινότητα Μουζακίου από το 2010. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου.

 

Είναι άνθρωπος μαχητικός και δραστήριος, με ήθος, αρχές και αξίες, καλός οικογενειάρχης, με αγάπη στην πατρίδα, με έγνοια για την πρόοδο, το κοινό καλό, τον αθλητισμό και τη νέα γενιά, για ένα καλύτερο αύριο. Η εμπειρία του πολύτιμη, ο δυναμισμός του ανεξάντλητος.

 

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

 

Είναι, μαζί με συμμαχήτριες και συμμαχητές, υποψήφιες και υποψήφιους στο Μουζάκι, στις Κοινότητές μας και στο Δημοτικό Συμβούλιο, που έχουμε ανακοινώσει και θα ανακοινώσουμε και στη συνέχεια, η δύναμη ελπίδας για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Τριφυλίας.

 

Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!

 

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!"