Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 02:41

Υποψήφιες με τον Δημήτρη Καφαντάρη η Ελένη Καπηνιάρη και η Γωγώ Πανταζοπούλου

Δημήτρης Καφαντάρης Δημήτρης Καφαντάρης

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τις υποψηφιότητες της Ελένης Καπηνιάρη, ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου στη Δημοτική Ενότητα Μεθώνης και της Γωγώς Πανταζοπούλου, ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου στη Δημοτική Ενότητα Κορώνης, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ελπίδας”...

 

Για την υποψηφιότητα της Ελένης Καπηνιάρη σημειώνει: “Η Ελένη Καπηνιάρη, κόρη του Ηλιας Καπηνιάρη (Κορωνιού), σύζυγος Τακη  Πατερόπουλο απο Πυλο, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Μεθώνη, σπούδασε στο  N.Y.C MARKETING, Degree in Business English και εργαζεται  ως ξενοδοχοϋπάλληλος.

Η αγάπη για τον τόπο της, είναι το κριτήριο της συμμετοχής της σε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για την επαναφορά του τόπου μας στην κανονικότητα και φυσικά στην ανάπτυξη.

Η Ελένη θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Μεθώνης.

Ελένη σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης για την υποψηφιότητα της Γωγώς Πανταζοπούλου σημειώνει: “Η Γεωργία (Γωγώ) Πανταζοπούλου, κόρη του Τάσου Πανταζόπουλου, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Οργανισμοί στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, εργάστηκε στο Δήμο Καλαμάτας στο τμήμα Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών θεμάτων με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση των έργων και των προγραμματικών συμβάσεων.

Η αγάπη για τον τόπο της είναι το κριτήριο της συμμετοχής της σε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για την επαναφορά του τόπου μας στην κανονικότητα και φυσικά στην ανάπτυξη.

Η Γεωργία θα είναι υποψήφια Δημοτική  Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Κορώνης.

Γεωργία σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!”.