Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 18:13

Υποψήφιοι με τον Γιώργο Τσώνη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (Βέλμαχος) και ο Μιχάλης Γιαννίτσας

Υποψήφιοι με τον Γιώργο Τσώνη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (Βέλμαχος) και ο Μιχάλης Γιαννίτσας

Υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Αριστομένη του Δήμου Μεσσήνης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Τσώνη, κατεβαίνει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (Βέλμαχος), ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσας κατεβαίνει υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Μεσσήνης…

 

Ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Τσώνη, επικεφαλής του συνδυασμού “Αδέσμευτη Κίνηση Αναδημιουργίας”, σε δύο σχετικές ανακοινώσεις επισημαίνει: 

“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας τον κύριο Παναγιωτόπουλο Νικόλαο (Βέλμαχο). Η συμμετοχή του προσδίδει μεγάλη  δυναμική στην παράταξή μας και όλοι μαζί  προχωράμε μπροστά με απώτερο σκοπό τη Νίκη! Ο Νίκος θα κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό μας στη δημοτική ενότητα Αριστομένη.

Η ανακοίνωση του υποψηφίου: “Αγαπητοί μου συμπατριώτες είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό του Γεωργίου Τσώνη στο Δήμο Μεσσήνης. Από το 1990 έχω ασχοληθεί ενεργά με τη τοπική αυτοδιοίκηση και είμαι Επίτιμος παρ' Αρείω Πάγω Δικηγόρος. Σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο Δήμαρχο Γεώργιο Τσώνη, έχω προσωπικά πειστεί ότι έχει δώσει δείγματα γραφής από τη προηγούμενη θητεία του και νομίζω ότι δικαιούται και μπορεί να ολοκληρώσει τα οράματά του για τον όμορφο Δήμο Μεσσήνης”.

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Μιχάλη Γιαννίτσα, ο συνδυασμό του Γιώργου Τσώνη ανακοίνωσε: “Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας τον Γιαννίτσα Μιχαήλ Συνταξιούχο του Ομίλου ΟΤΕ, Ταμία στον  Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων του  Ομίλου ΟΤΕ Ν.Μεσσηνίας και  Έφορο στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ Ν. Μεσσηνίας. Ο Μιχάλης είναι γέννημα θρέμμα της Μεσσήνης και με διάθεση για προσφορά στον τόπο του. Η συμμετοχή του προσδίδει μεγάλη δυναμική στην παράταξή μας και όλοι μαζί  προχωράμε μπροστά με απώτερο σκοπό τη Νίκη! Ο Μιχάλης θα κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό μας στη δημοτική κοινότητα Μεσσήνης”.