Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 20:43

Καταγγελία για την εταιρία που επιδιώκει να στήσει ανεμογεννήτριες στο Μαυροβούνι του πρώην Δήμου Κορώνης

Καταγγελία για την εταιρία που επιδιώκει να στήσει ανεμογεννήτριες στο Μαυροβούνι του πρώην Δήμου Κορώνης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ 

Εκπρόσωποι της εταιρίας που επιδιώκει να στήσει ανεμογεννήτριες στο Μαυροβούνι του πρώην Δήμου Κορώνης “περιφέρονται” σε χωριά της περιοχής, επιδιώκοντας με “καθρεφτάκια” να πείσουν κατοίκους ότι έχουν καλές προθέσεις για την περιοχή, καταγγέλλει η Επιτροπή κατά των ανεμογεννητριών, προειδοποιώντας ότι οι κάτοικοι είναι “ενωμένοι μια γροθιά που πάνω της θα καταστραφούν τα σχέδια των αρπακτικών!”...

 

Η καταγγελία της Επιτροπής κατά των ανεμογεννητριών έχει ως εξής: “Καταγγέλλουμε σε όλους τους κατοίκους της περιοχής της νοτιοανατολικής Πυλίας, τις δόλιες και ανήθικες συμπεριφορές των ανθρώπων της εταιρείας Αιολικό Μαυροβούνι ΑΕ, που μοναδικό τους στόχο έχουν να επιβουλευτούν τη γη μας για να αυξήσουν τα κέρδη τους, καταστρέφοντας τον μοναδικό δασικό πνεύμονα της περιοχής μας, αδιαφορώντας για τις τεράστιες συνέπειες στην πανίδα, στην χλωρίδα ακόμα και στην υγεία μας. Σ’ αυτή τους την προσπάθεια δεν διστάζουν να περιφέρονται στα χωριά μας, έχοντας κρατήσει τις αποκριάτικες μάσκες στα πρόσωπά τους, των καλοσυνάτων και γενναιόδωρων ανθρώπων, προσπαθόντας να ξεγελάσουν τους "ιθαγενείς", χαρίζοντας τους καθρεφτάκια για να πάρουν τα διαμάντια και τον χρυσό μας, που δεν είναι άλλος από το Μαυροβούνι μας. 

Τους απαντάμε λοιπόν ότι τα φτηνά τους κόλπα δεν περνάνε! Δεν παζαρεύουμε τη γη μας με κανέναν! Η επιτροπή ξέρει την αλήθεια και τους λόγους που η εταιρεία προσεγγίζει τους πολίτες. Έχουν χάσει και το ξέρουν καλά! Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους μέχρι να τα μαζέψουν και να πάνε στον αγύριστο. Το βουνό είναι η ζωή μας! Η τοπική κοινωνία δίνει ιστορική μάχη για το μέλλον όλης της περιοχής, όπως έμπρακτα έδειξε και στο μεγάλο πρόσφατο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και θα δείχνει σε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται. 

Καλούμε όλο τον λαό του Δήμου μας σε πλήρη ετοιμότητα, ενωμένοι μια γροθιά που πάνω της θα καταστραφούν τα σχέδια των αρπακτικών!”.

 

Η επιτροπή κατά των ανεμογεννητριών Μαυροβουνίου