Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 16:09

Ευχαριστίες του Συλλόγου Δρομέων Υγείας για τον 10o Μαραθώνιο Μεσσήνης

Οι πρώτες του 10ου Μαραθώνιου Μεσσήνης, η Γεωργία Πουλοπούλου με το ασημένιο, η Στέλλα Μαρκάτου με το Χρυσό και η Σταυρούλα Μπάκα με το χάλκινο Οι πρώτες του 10ου Μαραθώνιου Μεσσήνης, η Γεωργία Πουλοπούλου με το ασημένιο, η Στέλλα Μαρκάτου με το Χρυσό και η Σταυρούλα Μπάκα με το χάλκινο

ΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ 
Τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες του προς τους δρομείς που συμμετείχαν στον 10ο Μαραθώνιο Μεσσήνης διατυπώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, που επιπλέον ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, καθώς επίσης τα δύο πρόσωπα που τιμήθηκαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης, τον Κερκ Λαζαρίδη και τον Νίκο Καλυβιώτη… 
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ 
Τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες του προς τους δρομείς που συμμετείχαν στον 10ο Μαραθώνιο Μεσσήνης διατυπώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, που επιπλέον ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, καθώς επίσης τα δύο πρόσωπα που τιμήθηκαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης, τον Κερκ Λαζαρίδη και τον Νίκο Καλυβιώτη…

Γράφει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας: «Αύρα μαζικού λαϊκού αθλητισμού είχε ο 10ος Μαραθώνιος δρόμος Μεσσήνης και οι αγώνες 10κμ και 3κμ , που διοργάνωσε για μία ακόμη φορά ο Δήμος Μεσσήνης, ο Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου. Ένας αγώνας στηριγμένος στην αγάπη πολλών εθελοντών, που μας αποχαιρέτησαν με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπό τους με την υπόσχεση ότι και του χρόνου θα είναι παρόντες.
Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στα παιδικά χωριά S.OS για το έργο που προσφέρουν στην ενίσχυση με τρόφιμα σε οικογένειες και την πολύ σημαντική ενισχυτική εθελοντική εκπαίδευση στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Είχαμε λάβει ήδη τις μέρες που προηγήθηκαν μηνύματα επιδοκιμασίας από πολλούς δρομείς που επιβεβαίωναν πως επέλεξαν το συγκεκριμένο αγώνα γιατί προβάλει την πραγματική έννοια  του μαζικού λαϊκού αθλητισμού μακριά από εμπορευματοποιήσεις αγώνων και που είναι στημένος με πολύ μεράκι και αγάπη για το αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά όλα ξεκίνησαν την παραμονή με το pasta party και την ενημέρωση των αθλητών. Στη μίνι δεξίωση τιμήθηκαν οι Κέρκ Λαζαρίδης για την προσφορά του  στον μαζικό λαϊκό αθλητισμό και ο Νίκος Καλυβιώτης που έτρεξε τον 49ο Μαραθώνιο δρόμο του. Οι συνθήκες του αγώνα ήταν ιδανικές, λόγω της αυξημένης συννεφιάς και του ψιλόβροχου που επικρατούσε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και βοήθησε τους αθλητές να διατηρήσουν την ενεργεία τους για να φθάσουν χωρίς προβλήματα στο τέλος. Καλύκας Ιωάννης 2:48:25(Iron Team)    Tanus Abdalha 2:55:10(Εθνικός Αθηνών)  Παπαγεωργίου Γιώργος 2:58:54(ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ) στους άνδρες, Μαρκάτου Στέλλα 3:25:47(Απόλλων Δυτ. Αττικής) Πουλοπούλου Γεωργία 3:30:43(Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας) Μπάκα Σταυρούλα3:33:52 (Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας ) στις γυναίκες νικητές για τον Μαραθώνιο.
Στα 10κμ στους άνδρες νικητές οι Λουκέρης Μιχάλης 37:21 (ανεξάρτητος)Νικολακέας Νικόδημος 37:41(smart run) Κάνο Εμιλιάνο 38:30(Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας) και στις γυναίκες Ζαχαρόγιαννη Ελένη 47:25 (Δρακοπουλάτα) Ασημάκου Παναγιώτα49:20 (Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας) Μαντζουνέα Καλλιόπη52:02 (Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ την Οργανωτική Επιτροπή και το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας σε σας τους αθλητές πρωταγωνιστές του αγώνα, στους αξεπέραστους εθελοντές  για την υπερπολύτιμη βοήθειά και τη διάθεσή τους και φυσικά σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες και υποστηρικτές της περιοχής , που ανταποκρίθηκαν στα αιτήματά για τη φροντίδα και την προστασία του αγώνα».