Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 15:35

Ο Παναγιώτης Κατσίβελας στην προεδρία της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας

Ο Παναγιώτης Κατσίβελας στην προεδρία της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ.Σ. 
«Το λίγο δεν φτάνει, θα κυνηγήσουμε το περισσότερο», τόνισε ο νέος πρόεδρος της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, αναλαμβάνοντάς τα καθήκοντά του από την πρώην πρόεδρο και τώρα συμπρόεδρο, Ελένη Αλειφέρη, αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας…

Το πρωί στο διοικητήριο έγινε η παράδοση της προεδρίας της Αμφικτυονίας από την κ. Αλειφέρη, που «ανέφερε την ένθερμη υποστηρικτική της συνέχεια για την ενότητα όλων των Μεσσηνίων και τόνισε την προσφορά της Αμφικτυονίας και το έργο που έχει προσφέρει στα χρόνια της λειτουργίας της», όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.
Ο νέος πρόεδρος κ. Κατσίβελας, σύμφωνα πάντα με το δελτίο Τύπου, «ανέφερε ότι προχωράμε χωρίς ιδιοτέλειες, συνθετικά και με σταθερότητα. Το λίγο δεν φτάνει, θα κυνηγήσουμε το περισσότερο. Δεν είμαστε οι καλύτεροι εκπρόσωποι των Μεσσηνίων για να συγκροτήσουμε αυτό το σώμα. Έχουμε υποχρέωση να βρούμε ακόμη καλύτερες προσωπικότητες, οι οποίες έχουν λάμψει, για ένα μεγαλύτερο άλμα. Δεν είμαστε στατικοί, το καλό έχει εχθρό το καλύτερο. Οι Σύλλογοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Η Αμφικτυονία όμως θα κάνει ό,τι πρέπει».
Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά τη νέα του σύνθεση, έχει ως εξής:
Πρόεδρος Παναγιώτης Κατσίβελας
Συμπρόεδρος Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση
Α΄ Αντιπρόεδρος τον πρώτο χρόνο Γιώργος Κωνσταντόπουλος από τον San Francisco και τον δεύτερο χρόνο Αθανάσιος Σωτηρόπουλος από το Σικάγο.
Β΄ Αντιπρόεδρος Τζούλη Τσαρίδη από το Σίδνευ.
Εκπρόσωπος από την Ευρώπη Αθανάσιος Ψαρούλης από τη Στοκχόλμη.
Γραμματέας Παναγιώτης Μπαζίγος.
Ταμίας Ιωάννης Πράνταλος, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του αλλά ομόφωνα απορρίφθηκε.
Αναπληρωματικά μέλη
Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Λιακάκη Μαρία, Λούτος Παναγιώτης, Βοργιάς Κώστας, Παπανδρέου Έλενα, Κούκουλα-Μπαλντά Βάσια, Σωτηροπούλου Λίλια.