Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 13:28

Έλλειψε το Ναυτικό από τη σημερινή παρέλαση στην Καλαμάτα…

ΙΣΧΥΡΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 
Ακόμη και το Ναυτικό θα μπορούσε να κάνει παρέλαση σήμερα στην Καλαμάτα, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, με τη δυνατή νεροποντή που ξέσπασε, ευτυχώς προς το τέλος της εκδήλωσης, αν και πολλοί μαθητές δεν πρόλαβαν να προστατευθούν από τη βροχή και το κρύο…

Κατά τα άλλα, η φετινή παρέλαση ήταν η πιο ήσυχη των τελευταίων χρόνων, ούτε υψηλοί επίσημοι, ούτε πανό διαμαρτυρίας, ούτε διαδηλώσεις, ούτε εντονότατη αστυνομική παρουσία.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος δεν πρέπει να είχε φανταστεί ποτέ στη ζωή του ότι θα έφτανε μέρα που θα εκπροσωπούσε την ελληνική πολιτεία στο βάθρο της επετείου της 25ης Μαρτίου. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Πέτρος Κωνσταντινέας είχε οριστεί εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων και στη συνέχεια ορίστηκε και εκπρόσωπος της κυβέρνησης, καθώς η αρμόδια γραμματεία είχε ξεχάσει να ορίσει!
Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας και εκπρόσωποι άλλων θεσμικών φορέων της πολιτείας.
Στ.Μ. 


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-