Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 13:32

Πικραμένος αποχώρησε και ο Παναγιώτης Τζαβάρας

Πικραμένος αποχώρησε και ο Παναγιώτης Τζαβάρας

ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ν.Δ.
Λίγο πιο έντονα περιγράφει την πικρία του, χωρίς πάντως να δίνει περισσότερες εξηγήσεις,αντίθετα επικαλείται ένα απόφθεγμα του Μολιέρου που ο καθένας μπορεί να το αναλύσει όπως θέλει, ο Παναγιώτης Τζαβάρας επίσης ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Είναι ο τρίτος που αποσύρεται μετά τους Παναγιώτη Σκιαδόπουλο και Νίκο Αλεξανδρόπουλο. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΝΟΔΕ τελειώνει στις οκτώ το βράδυ, θεωρείται ωστόσο σχεδόν βέβαιο ότι άλλη υποψηφιότητα πέραν αυτής της Νατάσσας Κυριακοπούλου δεν θα υπάρξει…

Στην ανακοίνωση απόσυρσης της υποψηφιότητάς του ο Παναγιώτης Τζαβάρας σημειώνει: «Φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, τις τελευταίες ημέρες μπήκα σε έναν όμορφο αγώνα που πίστευα ότι θα με οδηγήσει στην προεδρία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Με προσωπική πικρία γράφω αυτή την ανακοίνωση, όπου δηλώνω την απόσυρση της (ανεπίσημης) υποψηφιότητάς μου.
Είμαι στεναχωρημένος διότι αναγκάζομαι να απογοητεύσω όλους όσους στάθηκαν με εντιμότητα δίπλα μου και πίστεψαν σε εμένα και στον στόχο μας, που ήταν να οδηγηθούμε στη γιορτή της δημοκρατίας, τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής και να τις κερδίσουμε.
Και εγώ αλλά και όλοι όσοι στάθηκαν δίπλα μου, είμαστε ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ως γνήσιοι αγωνιστές της παράταξης αναγκαζόμαστε να υπαναχωρήσουμε προκειμένου να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στη συνοχή και την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.
Άλλωστε ούτε για μια στιγμή δεν είδαμε σαν εχθρούς του υπόλοιπους (ανεπίσημους) διεκδικητές της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.
Και με τους τρεις, με όλους εσάς και με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα αγωνιστούμε στο ίδιο μετερίζι για την ανατροπή του λαϊκισμού και της επικινδυνότητας που πρεσβεύει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
Πάντα σταθερός στις αρχές και στις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.
MSc Παναγιώτης Ε. Τζαβάρας, Διευθυντής ΚΕΚ ΠΕ Μεσσηνίας, Υπ. Διδάκτωρ ΕΜΠ
ΥΓ: Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι’ αυτό που κάνουμε αλλά και γι’ αυτό που δεν κάνουμε (Μολιέρος)».