Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 23:59

Στον επιτάφιο της Υπαπαντής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός Εργασίας

Στον επιτάφιο της Υπαπαντής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός Εργασίας

«Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ» 
Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, την περιφορά του επιταφίου του Μητροπολιτικού Ναού της Υπαπαντής, στην Καλαμάτα, ακολούθησε και ο «πατέρας» του υπό συζήτηση στη Βουλή ασφαλιστικού νομοσχεδίου, υπουργός Εργασίας και βουλευτής Μεσσηνίας, Γιώργος Κατρούγκαλος…

Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο υπουργός Εργασίας αρνήθηκαν, μετά την ολοκλήρωση της θρησκευτικής τελετής, να κάνουν κάποια δήλωση. Το μόνο που σημείωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος είναι ότι «σήμερα είναι γιορτή θρησκευτική, αισιόδοξοι θα είμαστε, η Ανάσταση θα έρθει και για τη χώρα, όχι μόνο για τη γιορτή που θα γιορτάσουμε την Κυριακή».
Στη θρησκευτική τελετή προεξήρχε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, ενώ ο επιτάφιος της Υπαπαντής συναντήθηκε με τον επιτάφιο του Αγίου Νικολάου στην οδό Αριστομένους, μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο.
Μεταξύ άλλων την περιφορά του επιταφίου της Υπαπαντής ακολούθησαν ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, η βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη, ο πρώην υφυπουργός Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος.
Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί και αύριο στην Υπαπαντή, για την τελετή της Ανάστασης, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι και ο υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος θα παραμείνει στη Μεσσηνία μέχρι την Τρίτη του Πάσχα.
Στ.Μ.