Δευτέρα, 16 Μαϊος 2016 17:17

Πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια το Νοσοκομείο Καλαμάτας προκηρύσσει θέσεις γιατρών!

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ 
Προκήρυξη για την πρόσληψη τριών γιατρών, δημοσιεύσει αύριο, Τρίτη, το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Είναι η πρώτη προκήρυξη που κάνει, μετά από έξι χρόνια παγώματος των προσλήψεων. Λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει προκήρυξη για άλλες τέσσερις θέσεις. Η διοίκηση του Νοσοκομείου τονίζει ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι γιατροί να πιάσουν δουλειά το αργότερα στα τέλη του καλοκαιριού…

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου, «στην προκήρυξη των πρώτων τριών (3) θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ διαφορετικών ειδικοτήτων προχωρά αύριο Τρίτη 17/5/2016 το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Ειδικότερα προκηρύσσονται :
•        Μία (1) θέση Παθολογίας Επιμ.Β’
•        Μία (1) θέση Αναισθησιολογίας Επιμ.Β΄
•        Μία (1) θέση Γαστρεντερολογίας Επιμ.Β΄
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 27/5/2016 έως 15/6/2016.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 27213 63175 (κ.Σκλιά).
Με αφορμή την σημερινή προκήρυξη θέσεων ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
«Αύριο και ύστερα από ένα πάγωμα προσλήψεων για μία 6ετία, προχωράμε στην προκήρυξη των πρώτων τριών (3) θέσεων ειδικευμένων ιατρικού προσωπικού κλάδου ΕΣΥ.
Σε λίγες ημέρες θα προχωρήσουμε και στην προκήρυξη άλλων τεσσάρων (4) θέσεων. Για την Ν.Μ.Καλαμάτας μία (1) θέση ΜΕΘ και μία (1) θέση Παθολογίας και για την Ν.Μ.Κυπαρισσίας μία (1) θέση καρδιολογίας και μία (1) θέση Παθολογίας.
Στόχος είναι το συντομότερο δυνατό να ολοκληρώσουμε την διαδικασία των διορισμών και το αργότερο τέλη του καλοκαιριού να έχουν έρθει οι νέοι ιατροί.
Για να πετύχουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα. Το θέμα αυτό δεν χωρά ούτε μία μέρα καθυστέρηση».