Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 20:07

"Μαγικά" με το photoshop στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Μεσσηνίας

"Μαγικά" με το photoshop στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Μεσσηνίας

ΛΟΓΟΤΥΠΟ-ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 
Το μάθημα είχε ως αντικείμενο τη δημιουργία λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας, με την ευκαιρία όμως μάθαμε και άλλα μαγικά που μπορείς να κάνεις με το photoshop, όπως να εξαφανίζεις ανεπιθύμητα πρόσωπα από τις φωτογραφίες σου, να σβήνεις της ρυτίδες από το πρόσωπό σου, να αλλάζεις το χρώμα των ματιών σου και πάρα πολλά άλλα. Ήταν ένα πρόγραμμα του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, που ολοκληρώθηκε. Δυστυχώς ολοκληρώθηκε θα λέγαμε, διότι ο κόσμος του photoshop είναι ανεξάντλητος. Ευτυχώς όμως το ΚΕΚ έχει στα σχέδιά του να συνεχίσει ανάλογα προγράμματα και τη νέα χρονιά…

Τα μαθήματα έγιναν με την καθηγήτρια πληροφορικής, Χριστίνα Κανελλοπούλου. Γίνονταν μια φορά την εβδομάδα, όμως οι εκπαιδευόμενοι μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να μπουν στην ηλεκτρονική τάξη που είχε φτιάξει η καθηγήτρια και να εκπαιδευτούν ηλεκτρονικά.
Ένα μέρος της δουλειάς που έκαναν οι εκπαιδευόμενοι τους τρεις μήνες που διήρκησε το μάθημα, θα μπορεί να το δει ο κόσμος την άλλη εβδομάδα, στην έκθεση που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας, από όλα τα προγράμματα του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Στ.Μ.