Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 17:07

Βασίλης Λεβέντης: Η Costa Navarino έγινε με τζάμπα αγοραπωλησίες των οικοπέδων

Βασίλης Λεβέντης: Η Costa Navarino έγινε με τζάμπα αγοραπωλησίες των οικοπέδων

«Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ» 
Η Costa Navarino είναι μια επένδυση που έγινε χωρίς να βάλει δικά του χρήματα ο επενδυτής και η οποία δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα την ευρύτερη περιοχή και ειδικότερα την Καλαμάτα, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM και στον Δημήτρη Βενιέρη. Για την Καλαμάτα υποστήριξε ότι είναι μια απογοητευτική πόλη, μίλησε για εγκατάλειψη της παραλίας ενώ για το κέντρο σχολίασε ότι είναι κόλαση…

Ο Βασίλης Λεβέντης ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για την επένδυση στο Ελληνικό, ενώ κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε και στην Καλαμάτα, με τον Δημήτρη Βενιέρη να υποστηρίζει ότι η πόλη έχει ωφεληθεί ιδιαίτερα από την Costa Navarino. Ο Βασίλης Λεβέντης είχε αντίθετη άποψη και ειδικότερα σημείωσε: «Εγώ καλαματιανός είμαι στην καταγωγή, στη Μεσσήνη έχω γεννηθεί αλλά σας λέω ότι η Καλαμάτα είναι μια απογοητευτική πόλη αυτή τη στιγμή. Η παραλία της είναι σιχαμερή, την έχουν εγκαταλείψει. Το κέντρο της πόλεως κυκλοφοριακά όχι πάκρινγκ δεν έχει, αισθάνεσαι όταν πας στο κέντρο της Καλαμάτας σαν να είσαι στην κόλαση».
Για την Costa Navarino είπε: «Έχει κάνει ο άλλος μια επένδυση την οποία ξέρετε πως την έκανε; Αγόραζε, αγόραζε, αγόραζε και πήρε από όλο τον κόσμο τζάμπα τα οικόπεδα. Εγώ δεν έχω αντίρρηση να γινόταν κάτι τέτοιο αλλά έχω μάθει ότι πιεστικά αγόραζε τα οικόπεδα τα διπλανά και τα διπλανά και τα διπλανά και πήρε επιδότηση επάνω από 50-60% για να κάνει αυτό που έκανε ο εν λόγω εφοπλιστής. Δηλαδή μη νομίζετε ότι έβαλε δικά του λεφτά ο κ. Κωνσταντακόπουλος, που είναι και συγχωρεμένος τώρα και ήταν άξιος άνθρωπος. Αυτός δεν κοίταξε την Καλαμάτα. Θα το δείτε αργότερα όταν διαμορφωθεί, γιατί ακόμη είναι καινούργια εκεί η επένδυση. Η Καλαμάτα είναι απαθής, έρχονται πλούσιοι μόνο και πάνε και κάνουνε κάτι συνέδρια και κάτι τέτοια».
Απαντώντας στις αναφορές του δημοσιογράφου ότι με την Costa Navarino έχει αυξηθεί η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Καλαμάτα και γενικότερα η τουριστική κίνηση ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε ότι αυτό «είναι επιτυχία του επιχειρηματία όχι για την Καλαμάτα».
Στ.Μ.