Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 02:32

Παγοδρόμιο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας…

Παγοδρόμιο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας…

ΕΚΜΙΣΘΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ 
Τελικά δεν τηρούνται οι εξαγγελίες του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, για την παραχώρηση των κτιρίων του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας σε συλλόγους και φορείς της περιοχής για τις δραστηριότητές τους. Το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του, αποφάσισε, ομόφωνα μάλιστα, να εκμισθωθεί σε ιδιώτη το μεγάλο κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, απέναντι από το κτίριο του σταθμαρχείου, για χρονική διάρκεια τριών χρόνων. Ο ιδιώτης θα πραγματοποιεί στο κτίριο διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ανάμεσά τους τη λειτουργία παγοδρομίου την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!...

Ο δήμαρχος είπε ότι υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ιδιώτη, ο οποίος με τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που θα διοργανώνει θα προσελκύει στην Καλαμάτα πολύ κόσμο, ιδιαίτερα νεολαία.
Είπε επίσης ότι το συγκεκριμένο κτίριο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα στη στέγη, από τις πέτρες που έχουν ρίξει άγνωστοι στη σκεπή.
Ακόμη σημείωσε ότι με την εκμίσθωση του κτιρίου θα μπορέσει ο Δήμος να έχει ένα έσοδο, ώστε να καλύπτει μέρος του μηνιαίου μισθίου που καταβάλλει στην ΓΑΙΑΟΣΕ. Ειδικότερα, κάθε μήνα ο Δήμος πληρώνει ποσό 2.500 ευρώ.
Τέλος, ο κ. Νίκας εξέφρασε τη αισιοδοξία ότι το τρένο θα ξανασφυρίξει στην Καλαμάτα, μελλοντικά.
Στ.Μ.