Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 18:50

Νέα φιέστα τύπου Λευκής Νύχτας στην Καλαμάτα: Βραδιά νυχτερινής κολύμβησης!

φωτογραφία Κώστα Μενούνου φωτογραφία Κώστα Μενούνου

ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
Για να μην νοιώθουν ριγμένοι οι επαγγελματίες της Παραλίας, έναντι των επαγγελματιών του κέντρου, η δημοτική αρχή Καλαμάτας αποφάσισε τη διοργάνωση της εκδήλωσης «1η Βραδιά Νυχτερινής Κολύμβησης Καλαμάτας», στις 12 Αυγούστου, η οποία έχει περίπου τον ίδιο στόχο με τη «Λευκή Νύχτα», που και φέτος θα γίνει το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου…

Ανακοίνωσε σχετικά σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας: «Την Παρασκευή 12 Αυγούστου πρόκειται να διοργανωθεί η πρώτη βραδιά νυχτερινής κολύμβησης στην παραλία της Καλαμάτας, από τις 21.00 έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Δήμος Καλαμάτας προετοιμάζει τη μεγάλη αυτή εκδήλωση, για την ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών της πόλης, την ενίσχυση των επαγγελματιών της παραλίας και γενικότερα για την προβολή της Καλαμάτας. Η κεντρική εκδήλωση του δήμου θα γίνει απέναντι από το δημοτικό χώρο στάθμευσης (Ναυαρίνου και Καρακούση). Καλούμε όλους τους επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη, να διοργανώσουν παράλληλες δράσεις, ώστε το εορταστικό κλίμα να απλωθεί σε όλο το μήκος της ακτογραμμής.
Η βραδιά θα περιλαμβάνει φωτισμό της θάλασσας, προκειμένου να διευκολυνθεί η κολύμβηση, μουσικές και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις».