Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 19:34

Φρούτα στα μέλη του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων την άλλη εβδομάδα

ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 
Να ετοιμαστούν ώστε την άλλη εβδομάδα να προσέλθουν και να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ροδάκινα και δαμάσκηνα, στο πλαίσιο του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, που έχει ως επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας…

Όπως σημειώνει στο σχετικό δελτίο Τύπου, «θα προβεί σε διανομή εποχιακών φρούτων (Ροδάκινα και Δαμάσκηνα), η οποία θα  πραγματοποιηθεί την Τρίτη  06-09-2016 και την Τετάρτη 07-09-2016 και από ώρα 10:00 έως 16:00. Τα είδη δίδονται σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας με οικογενειακό εισόδημα κάτω από 14.400 ευρώ. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί καθώς ο σύλλογος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή», από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην αποθήκη Πατριαρχέας Logistic Α.Ε , στην οδό Ιωάννη Ψαρρέα, στη θέση Παλιάμπελα.
Τα μέλη που επιθυμούν να παραλάβουν τα φρούτα θα πρέπει να προσέρχονται στο σημείο διανομής με το φετινό εκκαθαριστικό της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τα οποία θα παραδώσουν καθώς αποτελούν απαραίτητα δικαιολογητικά για την παραλαβή των φρούτων) και την κάρτα μέλους του Συλλόγου μας.
Τα δικαιολογητικά θα κρατηθούν ώστε οι ωφελούμενοι στην επόμενη δωρεάν διανομή να μην απαιτείται η προσκόμιση οποιαδήποτε αποδεικτικού.
Η δράση της δωρεάν διανομής ροδάκινων και δαμάσκηνων επιτεύχθηκε μετά την επιτυχή συνεργασία του συλλόγου μας με την Κοινωνική Σύμπραξη «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)» της Περιφέρειας Πελοποννήσου/Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Επειδή οι ποσότητες των φρούτων είναι σημαντικές, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι, μέλη του συλλόγου μας, να έχουν μέσο μεταφοράς ή επιπλέον άτομο για βοήθεια. Πληροφορίες στο τηλ. 6972-845031».