Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 10:14

Τραγικές οι διαστάσεις της κακοκαιρίας στο Δήμο Καλαμάτας με τρεις νεκρούς

Πυροσβέστες ετοιμάζονται να μπουν στο πλημμυρισμένο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρή η ηλικιωμένη γυναίκα στην Καλαμάτα Πυροσβέστες ετοιμάζονται να μπουν στο πλημμυρισμένο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρή η ηλικιωμένη γυναίκα στην Καλαμάτα

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΘΟΥΡΙΑ-ΠΗΔΗΜΑ 
Τραγικές διαστάσεις έχει πάρει η κακοκαιρία που ξέσπασε τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στο Δήμο Καλαμάτας, με τρεις νεκρούς, μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Καλαμάτα, έναν ηλικιωμένο στη Θουρία και έναν ακόμη άνθρωπο στο Πήδημα…

PLHMMYRES-KATASTROFES-MHXANAKIA-07-09-16.jpgΗ ηλικιωμένη γυναίκα στην Καλαμάτα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που διέμενε, σε ισόγειο διαμέρισμα, στην περιοχή του παλιού Νοσοκομείου. Το διαμέρισμα είχε πλημμυρίσει νερά, λάσπη και βροχή. Και στη Θουρία ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, που επίσης είχε γεμίσει νερά και λάσπες. Ο άνθρωπος στο Πήδημα παρασύρθηκε από νερά.
Οι καταστροφές στην Καλαμάτα είναι ανυπολόγιστες. Πάρα πολλά σπίτια έχουν πλημμυρίσει, αποθήκες με εξοπλισμό και υλικά έχουν καταστραφεί.
Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη επιχείρηση από το Δήμο Καλαμάτας, την Πυροσβεστική και άλλες υπηρεσίες για τη συνδρομή των πληγέντων.
PLHMMYRES-KATASTROFES-MPOULOUKOU-07-09-16.jpgΤο Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Καλαμάτας συνεδρίασε στις 7:30 το πρωί, όπου δόθηκαν οδηγίες από το δήμαρχο για το πώς θα κινηθούν οι υπηρεσίες για τη συνδρομή των πληγέντων. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει νέα συνεδρίαση για την εκτίμηση της κατάστασης.
Στ.Μ.