Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 15:46

Πολεοδομία και Τεχνική Υπηρεσία μετακομίζουν την άλλη εβδομάδα

Πολεοδομία και Τεχνική Υπηρεσία μετακομίζουν την άλλη εβδομάδα

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ 
Στην πιο κρίσιμη φάση μπαίνει η διαδικασία της μετακόμισης όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας στο νέο Δημαρχείο. Αυτή γιατί στα τέλη της άλλης εβδομάδας ξεκινά η μετακόμιση της Πολεοδομίας, η οποία θα χρειαστεί να διακόψει τη λειτουργία της για λίγες ημέρες, ενώ θα αφήσει πίσω της, στο Διοικητήριο δηλαδή, το αρχείο της…

Όπως δήλωσε στην «KalamataJournal» ο αντιδήμαρχος της Πολεοδομίας και των νέων έργων, η μετακόμιση της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου θα ξεκινήσει πιθανότατα την άλλη Πέμπτη. Όσον αφορά τη μετακόμιση της Τεχνικής Υπηρεσίας ο αντιδήμαρχος σημείωσε ότι δεν αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς δεν υπάρχουν επείγουσες εκκρεμότητες σχετικά με την εξυπηρέτηση πολιτών, αναδόχων έργων κ.λπ Αντίθετα, η Πολεοδομία θα αναγκαστεί να διακόψει για λίγες ημέρες την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η Πολεοδομία και η Τεχνική Υπηρεσία θα εγκατασταθούν στον δεύτερο όροφο του νέου Δημαρχείου.
Από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώθηκε σήμερα ότι την άλλη εβδομάδα και ειδικότερα τη Δευτέρα και την Τρίτη θα μετακομίσει στο νέο Δημαρχείο η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων. Η συγκεκριμένη Υπηρεσία θα εγκατασταθεί στον τρίτο όροφο του νέου Δημαρχείου.
Σε ό,τι αφορά το αρχείο της Πολεοδομίας, θα μείνει στο υπόγειο του Διοικητηρίου μέχρι να ανακατασκευαστεί η παλιά Καρδιολογική Κλινική, κάτι που θα χρειαστεί χρονικό διάστημα από έξι έως δέκα μήνες.
Στ.Μ.