Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 11:19

Κλειστή η σύσκεψη στο εξαιρετικά προβληματικό Πολυκλαδικό με τον υφυπουργό Παιδείας

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η περιοδεία του υφυπουργού Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη στην Καλαμάτα, στο ΤΕΙ, σε σχολικές μονάδες, στο δήμαρχο, στην αντιπεριφερειάρχη κ.ά Νωρίτερα ο υφυπουργός επισκέφθηκε το εξαιρετικά προβληματικό κτιριακά πρώην Πολυκλαδικό Λύκειο Καλαμάτας, όπου έγινε κλειστή σύσκεψη. Η περιοδεία ξεκίνησε από τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Πελοποννήσου. Το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση του Τμήματος Παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στο ξενοδοχείο «REX» με θέμα τις αλλαγές στην εκπαίδευση…

Στο πρώην Πολυκλαδικό ο διευθυντής του 4ου ΕΠΑΛ, Δημήτρης Μαλαπάνης, τον ενημέρωσε, πριν ξεκινήσει η κλειστή σύσκεψη, για την κατάσταση του σχολικού συγκροτήματος, το οποίο αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη στεγάνωσή του και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του.
Στο ΤΕΙ Πελοποννήσου ο υφυπουργός Παιδείας μίλησε με εκπροσώπους και του ΤΕΙ και της Πανεπιστημιακής Σχολής Καλαμάτας. Όπως τονίστηκε, η συνεργασία των δύο ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων είναι πολύ καλή ενώ, ιδιαίτερα από την πλευρά της Πανεπιστημιακής Σχολής, υπογραμμίστηκε ότι η συνεργασία μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο. Ο υφυπουργός έκανε αναφορά στη πιθανή δυνατότητα επανασύστασης του Τμήματος Ακτινολογίας στο ΤΕΙ.
Στ.Μ. 
POLYKLADIKO-APOSARTHROSH-17-03-17.jpg