Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 18:10

ΛΑΕ Μεσσηνίας στο δήμαρχο: "Όχι στην εκδίωξη του Κοινωνικού Ιατρείου"

Το φαρμακείο του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Καλαμάτας Το φαρμακείο του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Καλαμάτας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Να αναθεωρήσει τη στάση του, να σταματήσει να δημιουργεί προσκόμματα στη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου, να μην επιμείνει στην απομάκρυνσή του από το κτίριο του συγκροτήματος του νέου δημαρχείου, καλεί το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, η Νομαρχιακή Επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας Μεσσηνίας…

Σε σχετική ανακοίνωση, με τίτλο «Όχι στην εκδίωξη του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας», η ΛΑΕ Μεσσηνίας τονίζει: «Η Λαϊκή Ενότητα Μεσσηνίας θεωρεί απαράδεκτη ενέργεια  την επιδίωξη του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Π. Νίκα να μετακινήσει το Κοινωνικό Ιατρείο Καλαμάτας, από το χώρο στον οποίο λειτουργεί και προσφέρει χρόνια τώρα σοβαρό και  σημαντικό κοινωνικό έργο. Η ΛΑ.Ε. εκτιμά ότι η απρόσκοπτη  συνέχιση της λειτουργίας του είναι απολύτως απαραίτητη γιατί   οι λόγοι που συστάθηκε το Ιατρείο Αλληλεγγύης δεν έχουν εκλείψει.
Στηρίζουμε τη δίκαιη απαίτηση του Κοινωνικού Ιατρείου να παραμείνει στο χώρο που λειτουργεί έως σήμερα μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της πτέρυγας της Καρδιολογικής κλινικής όπου μπορεί να μεταφερθεί, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα της υπηρεσίες του σε όσους συμπολίτες μας τις χρειάζονται.
Καλούμε το Δήμαρχο Καλαμάτας να αναθεωρήσει τη θέση του  και να σταματήσει να  δημιουργεί προσκόμματα  στη  λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας».