Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 10:43

Στον αέρα από τον περασμένο Σεπτέμβρη ο δρόμος στους Αγίους Αναργύρους

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΤΑΕΙ Ο Μ. ΜΑΚΑΡΗΣ 
Στον αέρα εξακολουθεί να βρίσκεται ο δρόμος των Αγίων Αναργύρων, στην Καλαμάτα, στον οποίο σημειώθηκε μεγάλη διάβρωση κατά την πλημμύρα της 7ης Σεπτέμβρη. Την περιοχή επισκέφθηκε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Μανώλης Μάκαρης, ο οποίος ζητάει από το Δήμο Καλαμάτας να αποκαταστήσει επιτέλους το πρόβλημα…

Ειδικότερα, σε σχετικό δελτίο Τύπου της μείζονος μειοψηφίας σημειώνονται τα εξής: «Ο Μανώλης Μάκαρης επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Φαββατά δημοτικό σύμβουλο και τον Νίκο Μπιτσάνη τοπικό σύμβουλο επισκέφτηκαν την ευρύτερη περιοχή της οδού Αναργύρων.
Ενώ έχουν περάσει πάνω από 8 μήνες από τη φονική πλημμύρα της 7ης Σεπτεμβρίου  δεν έχουν αποκατασταθεί όλα τα επείγοντα προβλήματα  που είχαν δημιουργηθεί. Συγκεκριμένα ένα από αυτά τα προβλήματα το οποίο χρήζει άμεσης αντιμετώπισης βρίσκεται στην απόληξη της οδού Αγίων Αναργύρων λίγο πριν την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Στη συγκεκριμένη περιοχή διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του οδοστρώματος εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς και τους πεζούς αφού ο δρόμος έχει «κουφώσει» λόγω της διάβρωσης ενώ έχουν τοποθετηθεί  βράχια στο οδόστρωμα στο επικίνδυνο σημείο του δρόμου.
Είναι απαραίτητο ο δήμος Καλαμάτας να προβεί άμεσα σε άρση της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου σημείου με την επιτέλεση των απαιτούμενων τεχνικών έργων».