Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 18:39

Μισός και παραπάνω όροφος του Διοικητηρίου για φακέλους…

Μισός και παραπάνω όροφος του Διοικητηρίου για φακέλους…

ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 
Εντός των χρονοδιαγραμμάτων βρίσκονται οι εργασίες για τη μεταστέγαση της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, από την πολυκατοικία στην οποία στεγαζόταν στη μαρίνα, στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου και στο πρώην ΚΕΠ στο ισόγειο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Περιφέρεια δεν φρόντισε να κάνει ένα φρεσκάρισμα των γραφείων στα οποία εγκαθίστανται οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης, ιδιαίτερα στους τοίχους όπου υπάρχουν τα σημάδια από τους πρώην χρήστες και η φθορά από το πέρασμα του χρόνου. Επιπλέον, όπως τόνισε ο υπάλληλος της Διεύθυνσης, πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας, Δημήτρης Φαββατάς, ένα μεγάλο πρόβλημα είναι οι άπειροι φάκελοι της Υπηρεσίας, οι οποίοι θα καταλάβουν περίπου το 80% των γραφείων. Ο Δημήτρης Φαββατάς ανέφερε ότι πολλοί από αυτούς τους φακέλους είναι άχρηστοι, αφού αφορούν πρόσωπα που δεν βρίσκονται στη ζωή και επανέλαβε ότι πρέπει επιτέλους να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και να κρατηθούν μόνο οι φάκελοι που χρειάζονται…

Ο κ. Φαββατάς δήλωσε στην KalamataJournal ότι η μετακόμιση ολοκληρώνεται και από τη Δευτέρα ολόκληρη η Υπηρεσία θα λειτουργεί κανονικά στο Διοικητήριο. Αυτές τις ημέρες, λόγω της μεταστέγασης, επεσήμανε ότι δεν λειτουργεί το Τεχνικό Τμήμα, καθώς και το Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας. Υπογράμμισε ότι για την ομαλή και χωρίς καθυστερήσεις μεταστέγαση εργάζονται οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης πέραν του ωραρίου τους, απογεύματα και Σαββατοκύριακα.

DIOIKHTHRIO-FAKELLOI-04-10-17.jpgΕπίσης ο κ. Φαββατάς σημείωσε ότι από τις 2 Οκτώβρη η επιθεώρηση των αυτοκινήτων γίνεται στο Δημόσιο ΚΤΕΟ, κάτι που πρόσθεσε ότι ήταν πρόταση των εργαζομένων εδώ και πολύ καιρό.

Σε ό,τι αφορά το αρχείο ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ σχολίασε ότι δεν είναι δυνατόν ένας σχεδόν ολόκληρος όροφος να καταλαμβάνεται από φακέλους, πολλοί από τους οποίους είπε ότι είναι άχρηστοι. Ο κ. Φαββατάς ανέφερε ότι πρέπει επιτέλους να ληφθεί απόφαση για το ξεκαθάρισμα των φακέλων.

Τέλος σημείωσε ότι τα γραφεία στα οποία εγκαθίστανται οι υπάλληλοι θα έπρεπε να έχουν φρεσκαριστεί, σχολιάζοντας ότι το κόστος μιας τέτοιας εργασίας δεν θα ήταν μεγάλο.
Στ.Μ.