Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 11:21

Αισιόδοξος ο Γκούμας αλλά ζητάει εγρήγορση με χαμηλούς τόνους

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 
Με την επιδίωξη να στείλει το μήνυμα ότι είναι έτοιμος για την προεκλογική αντιπαράθεση και την κατάκτηση της πλειοψηφίας και της προεδρίας του Επιμελητηρίου, ο συνδυασμός του Γιώργου Γκούμα, «Νέο Επιμελητήριο», πραγματοποίησε συνάντηση των υποψηφίων του  στο ξενοδοχείο της Καλαμάτας “REX”. Εκεί ο Γιώργος Γκούμας ανέφερε στα μέλη του συνδυασμού του ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, ωστόσο τους ζήτησε να μην εφησυχάσουν, να βρίσκονται σε εγρήγορση αλλά και να κρατήσουν χαμηλούς τόνους ώστε την επομένη των εκλογών να μην υπάρχει συγκρουσιακό κλίμα στο Επιμελητήριο…

Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη το βράδυ και όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο επικεφαλής του συνδυασμού Γεώργιος Γκούμας στην ομιλία του προς τους υποψηφίους τόνισε ότι στόχος της κίνησης είναι να δημιουργηθούν υγιείς συνθήκες ανάπτυξης όλων των κλάδων της τοπικής μας οικονομίας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα είμαστε δίπλα στον μικρό έμπορο, αλλά και στον μεγάλο εξαγωγέα. Θα είμαστε δίπλα στον επαγγελματία που αγωνιά για την επόμενη ημέρα, αλλά και στον επιχειρηματία που θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα. Θα είμαστε δίπλα στην μικρή τουριστική μονάδα, αλλά και στον ξενοδόχο που έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στον τόπο του».

GKOUMAS-SYNANTHSH-20-10-17.jpg«Ο συνδυασμός μας, το Νέο Επιμελητήριο», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Γκούμας, «αντιπροσωπεύει όλους τους κλάδους της Μεσσηνιακής οικονομίας. Μικρούς και μεγάλους. Το τονίζω και είναι κάτι που θέλω να το μεταφέρετε σε όλους τους συνομιλητές σας. Θα σκύψουμε με πραγματικό ενδιαφέρον στον επαγγελματία που πνίγεται από τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές. Στον επαγγελματία που ταλαιπωρείται από τις δανειακές του υποχρεώσεις. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω συναδέλφους και επιχειρήσεις που η οικονομική κρίση τους χτύπησε σκληρά».

GKOUMAS-NEO-EPIMELHTHRIO-20-10-17.jpgΚαταλήγοντας ο κ. Γκούμας συνέστησε σε όλους τους υποψηφίους να είναι σε εγρήγορση. «Τα μηνύματα είναι θετικά. Είναι αισιόδοξα. Η πλειοψηφία των επαγγελματιών του νομού εμπιστεύεται την παράταξή μας και ελπίζει από εμάς να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που δημιουργούμε. Δεν χρειάζεται όμως εφησυχασμός. Αντίθετα απαιτείται εγρήγορση και έχει σημασία να εξηγήσουμε στους συναδέλφους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, τι ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε». Παράλληλα, ο κ. Γκούμας, ζήτησε χαμηλούς τόνους και ευπρέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου γιατί την επόμενη ημέρα το Επιμελητήριο μας χρειάζεται όλους».