Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 13:27

Ξεθώριασαν διαγραμμίσεις μέσα σε ώρες μετά από το βάψιμό τους!...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Ίσως και να ‘σπασε αυτή τη φορά το ρεκόρ του ξεθωριάσματος φρεσκοβαμμένων διαγραμμίσεων πεζών σε δρόμους της Καλαμάτας… Ελάχιστα 24ωρα μετά το βάψιμο οι διαγραμμίσεις τουλάχιστον στη Φαρών και τη Βασιλίσσης Όλγας δείχνουν σαν να βάφτηκαν πριν από πολλούς μήνες. Από το Δήμο Καλαμάτας υποστηρίζεται ότι οι διαγραμμίσεις δεν έχουν ξεβάψει αλλά λερωθεί από τα λάστιχα των αυτοκινήτων. Και προσθέτουν ότι εάν σε κάποια διαγράμμιση υπάρχει πρόβλημα, οφείλεται όχι σε αστοχία ή κακοτεχνία αλλά στην ποιότητα της επιφάνειας του δρόμου, που όταν είναι λεία φεύγει η μπογιά, ή στα αυτοκίνητα που φρενάρουν επάνω στις διαγραμμίσεις…

DIAGRAMMISEIS-FARON-VAS-SOFIAS-20-10-17.jpgΗ διαγράμμιση στη Φαρών και Βασιλίσσης Όλγας έγινε πριν από λίγα 24ωρα, σε καμία περίπτωση όμως δεν δείχνει ότι βάφτηκε πρόσφατα.

Από το Δήμο Καλαμάτας μας είπαν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι δύσκολη, λόγω της λείας επιφάνειας του δρόμου και σημείωσαν ότι αυτό φαίνεται και από τη διαγράμμιση στη στροφή, στη Βασιλίσσης Όλγας και Φαρών, η οποία έγινε την ίδια ημέρα και αυτή φαίνεται ότι είναι καινούργια.

DIAGRAMMISEIS-FARON-VAS-OLG-20-10-17.jpgΟι διαγραμμίσεις γίνονται από εργολαβία του Δήμου και δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Από το Δήμο τόνισαν ότι αναμένονται οι πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, που προβλέπεται ότι θα βρέξει. Από το νερό που θα πέσει και το πλύσιμο που θα γίνει στο δρόμο θα φανεί εάν οι διαγραμμίσεις έχουν ξεβάψει ή εάν πράγματι έχουν λερωθεί από τα λάστιχα των αυτοκινήτων, σημείωσαν.

Πρόσθεσαν ωστόσο ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλειά από τον ανάδοχο τότε δεν θα πληρωθεί για τις προβληματικές διαγραμμίσεις.
Στ.Μ.