Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 14:46

Βιάστηκε ο Μάκαρης είπε ότι θα είναι πάλι επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος

Βιάστηκε ο Μάκαρης είπε ότι θα είναι πάλι επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Μάλλον αμηχανία προκαλεί σε μέλη του συνδυασμού «Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες Καλαμάτας» η σημερινή ανακοίνωση του επικεφαλής του, Μανώλη Μάκαρη, ότι θα παραμείνει επικεφαλής και θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και στις εκλογές του 2019. Η ανακοίνωση του Μανώλη Μάκαρη έγινε χωρίς να έχουν συγκληθεί τα μέλη του συνδυασμού για να συζητήσουν το θέμα και να πάρουν αποφάσεις…

Το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της οδού Αριστομένους για σειρά σημαντικών θεμάτων του Δήμου, ο Μανώλης Μάκαρης ανακοίνωσε ότι «ως δημοτική παράταξη συνεχίζουμε με ορίζοντα τις εκλογές». Τόνισε ότι αρκετός κόσμος εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τις δράσεις του συνδυασμού του και συμμετέχει στις διαβουλεύσεις που διοργανώνει και στους απολογισμούς που κάνει. Πρόσθεσε ότι η δραστηριότητα θα ενταθεί και η παράταξη θα είναι έτοιμη για το καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές.

Ερωτηθείς ο Μανώλης Μάκαρης εάν με την ανακοίνωσή του αυτή προαναγγέλλει την υποψηφιότητά του για τη θέση του δημάρχου τόνισε «βεβαίως», ενώ σε άλλη ερώτηση για το εάν θα έχει και στις επόμενες εκλογές τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και των Οικολόγων Πράσινων ανέφερε ότι «έχουμε τη στήριξη του κόσμου κατ’ αρχήν, τα υπόλοιπα θα τα δούμε».
Στ.Μ.